- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
Na vagyok.
Megvolt a gyors próba,hozza a plusszt bőven az RK3188-hoz képest.
Gyári fw volt rajta (használtan vettem) , és azt kaptam,amit eddig is tudtunk:
akadozó menü,laggoló kurzor bt nélkül is, appok random kidobnak az asztalra,filmlejátszás katasztrófa,
meg nekem a gyári "Böngésző" app se volt folyamatos scrollozás közben.
Tömény 10 perc szenvedés volt próbálgatni.
Ezután jött a Wasser féle fw. Kb 5 perc volt feltenni, és innentől nagyon megtáltosodott a kütyü.
Az egész fw letisztult,kb 15 az egész előretelepített app, laggolásnak nyoma sincs,nagyon gyors lett,
kurzor se laggol már,és a képminőség is sokkal jobb lett. Szerintem a gyári 720p volt csak, de ez már alapból 1080p-ben indul el.
Wifi :
2.4Ghz -en 72Mbit/s -el csatlakozik, 5Ghz-en meg 433Mbit/s-al.
Gyors nagyon,nem tapasztaltam különbséget lan és wifi között a weboldalakon,és play letöltés közben sem.
(Az RK3188 érezhetően lassabb volt wifin,mint lanon)
Appok :
A telepítés szintén sokat gyorsult,és végre nincs a telepítés közbeni lassulás,laggolás mint a
TR42-n. Az appok is gyorsabban indulnak,valamint ha váltok köztük az is gyorsabb.
Böngésző :
Gyors! Chrome van alapból, Wasser ezt tette bele,nagyon gyorsan tölti be a lapokat,
gyorsabban,mint a nálam volt Baytrailos win tablet. 6 fül volt megnyitva,akármelyikre váltottam ott volt egyből,
semmi gondolkodás nem volt. A Youtube app is szépen ment, a videók nem akadtak,igaz csak 720p-t tudtam álltani,majd teszek fel moddolt appot belőle.
Filmlejátszás:
Itt is minőségi ugrás történ a gyárihoz képest,az eddig akadó filmekben én nem láttam semmi hibát,szépen játszotta le, bár ezekből még sokat nem néztem,de a 4K-s sample szépen ment a routerre kötött hdd-ről lanon.
(Majd hétvégén szerintem több időm lesz filmeket próbálni,de az itt lévő utolsó,131Mbit/s -os is megy akadás nélkül.)
A képminőség is sokat javult nagyon,élesebb,tisztáb a kép ezen,mint a TR42-n.
Ezt mondjuk a TV-n is észrevettem, a Samsung tv beépített lejátszójának is szebb képvilága volt,mint a TR42-nek,de ennek a kütyünek szintén érezhetően jobb képe van.
A restart is nagyon gyors, 22mp , és már használhatom is.
Dugtam rá külső hdd-t is, egy usb 3.0-s 500GB-os Toshibát, gond nélkül mountolta,egy usb-s, nem y kábeles.
Egy bajom volt eddig vele, a Skype behalt ha hívtak, ki - be lépked, de szerintem egy régebbi verzióval ez is jó lesz.
A rákötött Logitech kamerát is felismerte,a kamera appok indítják egyből.
Csináltam antutut is,az is volt kérésben,be teszem ide a végére:
[kép1]
[kép2]
[kép3]Majd lesz még többféle próba is,pl ami kérve volt,hogy több letöltés a háttérben,meg quadrant,meg több film teszt is,de majd hétvégén lesz idő mindenre,most hétköznap ennyire futotta
Összességében elégedett vagyok vele,mármint azzal a kicsivel,amit eddig láttam belőle,így azt mondom megérte,bár még alig egy óra nyomkodás után még lehet korai kijelenteni,de eddig pozitív.
Hétvégén ki tudom majd próbálni az optikai kimenetet is, hogy milyen a DTS hang,nincs e elcsúszás,vagy bármi gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Jövedelem
- Sword of the Sea teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest