Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Az utolsó közös út
- potyautas: Vágyak
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lifeforce #4263 üzenetére
Már rég néztem a Freakbox körüli dolgokat, de az biztos, hogy ha kéne egy ilyen kütyü, akkor én azt vennék. Nem érné meg Neked felvenni velük a kapcsolatot? Sztem abból hazai viszonylatban is reális mennyiség beszerezhető, nem kell 500 -as széria. Ha jól emlékszem, "háttered" is lenne hozzá, tettél le ezt-azt arra az asztalra. Sztem az sem kérdés, hogy mi, itt a topikban mit ajánlanánk. Persze, lehet, hogy jönnek az új kütyük, de ez, a 3188 -asok árában is megmutatkozik és általános használatra egy ilyen kütyü, stabil konfiggal, jó közösségi háttérrel, még egy darabig sztem símán bevállalható. Persze, jól hangzik a nyóc mag, meg a sata, de tudjuk, hogy ez csak elmélet, ami nagyon távol is állhat a realitásoktól. Az ár meg szintén más kategória. Nem kell mindenkinek a high end. Nekem pl. elég a 720p is és ha most kéne választanom, akkor is a NAS+3188 mellett döntenék, egy ilyen "csúcskütyü" helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest