- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Nekem légyszi magyarul beszélni me lenni hülye és nem érteni xd"
Ez aranyos. De ha ezt nem érteni, akkor szerintem nem fogni bele system ui babrálni, mert lehet csinálni bada bumm.
A button savior egy virtuális gombsor. A home, vissza, stb gombokat tudja kihelyezni floatingként. A pro változatban ezen felül változtatható a gombok mennyisége, sőt a funkciói is. Én pl. az egyik gombra ráprogramoztam a saját screenshot programomat.
A floating egy lebegő ablak. Minden más felett látható. Ezzel a trükkel szokták áthidalni azt a problémát, hogy alapból a kütyü nem tud több programot, több ablakban kezelni egy képernyőn. Van pl. egy floating widget nevű program. Ha van a torrentnek widgete, akkor ezt lebegőbe tudod tenni, vagyis mindíg látható lesz, bármi is legyen a képernyőn. Ha ezt alulra teszed, akkor tálca. De hogy ne mindíg látszódjon, ezért a floating widget Tasker (és Locale, vmint E-Robot) kompatibilis. Ezek automatizáló programok. Az E-Robotot ugyanaz a Magyar ember alkotta, aki az Elixír2 -t is. Így ezek átjárhatóak. Az Elixír pedig többek között abban domborít, hogy jól alakítható widgeteket tudsz készíteni. Ha ezeket a lehetőségeket rendszerbe illeszted, akkor azt csinálsz a kütyüvel, amit akarsz. Minden úgy fog megjelenni, ahogy szeretnéd. Persze némi gyakorlás után. De épp erre valók ezek a kütyük. I Love This Game!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest