Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz harait #364 üzenetére

"Nekem légyszi magyarul beszélni me lenni hülye és nem érteni xd" :) Ez aranyos. De ha ezt nem érteni, akkor szerintem nem fogni bele system ui babrálni, mert lehet csinálni bada bumm.
    A button savior egy virtuális gombsor. A home, vissza, stb gombokat tudja kihelyezni floatingként. A pro változatban ezen felül változtatható a gombok mennyisége, sőt a funkciói is. Én pl. az egyik gombra ráprogramoztam a saját screenshot programomat.
    A floating egy lebegő ablak. Minden más felett látható. Ezzel a trükkel szokták áthidalni azt a problémát, hogy alapból a kütyü nem tud több programot, több ablakban kezelni egy képernyőn. Van pl. egy floating widget nevű program. Ha van a torrentnek widgete, akkor ezt lebegőbe tudod tenni, vagyis mindíg látható lesz, bármi is legyen a képernyőn. Ha ezt alulra teszed, akkor tálca. De hogy ne mindíg látszódjon, ezért a floating widget Tasker (és Locale, vmint E-Robot) kompatibilis. Ezek automatizáló programok. Az E-Robotot ugyanaz a Magyar ember alkotta, aki az Elixír2 -t is. Így ezek átjárhatóak. Az Elixír pedig többek között abban domborít, hogy jól alakítható widgeteket tudsz készíteni. Ha ezeket a lehetőségeket rendszerbe illeszted, akkor azt csinálsz a kütyüvel, amit akarsz. Minden úgy fog megjelenni, ahogy szeretnéd. Persze némi gyakorlás után. De épp erre valók ezek a kütyük. I Love This Game!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés