- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
namilegyen #3161 üzenetére
Ha már így felajánlottad a lehetőséget, eszembe jutott valami. Ha esetleg van kábeles kapcsolatod, akkor kíváncsi lennék arra, hogy ezt ki tudja-e osztani Hotspoton. Az 1.9a ezt tudja. Én a 220V hálózaton kapom a netet egy távolabb levő routertől. Így nem kell még egy router, a stickről tudok wifit adni a telómnak.
Gubba:
Nem kell megvédened a 220V -ot. Anno jó árban adták a kütyüket, ajánlottuk. Van itt kapcsolat hozzájuk, ez is rendben van és mindíg is szót lehetett érteni velük. Abban Lifeforce -nak igaza van, hogy bizony vannak parasztok. Én is árulok miniPC -ket, csak némileg drágábban, mivel nálam nem a készülék a lényeg, hanem a program. Mondhatjuk célhardvereknek. Volt, aki még ebbe is képes volt belepiszkálni. Itt ugye egyszerű a szitu, mert nem lehet más, mint amit én beleraktam. Aztán mégis... De köszönöm (köszönjük) a visszajelzést, hogy a Te ügyed is számodra megnyugtatóan alakult!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest