- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Az árakat nem én határozom meg, nem kell semmi badarságot belemagyarázni a véleményembe, a kereslet viszont - többek között - tőlem is függ. Még ha csak kis részben is. Sztem egy elég korrekt összevetéssel támasztottam alá, hogy miért tartom nagyon drágának a tárgyalt eszközt, de ettől te még vehetsz belőle akár 200 darabot is...
Más: ha teljesen off a véleményed, akkor akár off-ba is tehetnéd.
(#3023) Somatom Azt írtam, hogy kb. annyit tud, de nem ez volt a lényeg, hanem hogy egy kijelző nélküli mini PC a hasonló hardverrel szerelt tabletek árának feléért vagy kevesebbért szokott kelendő lenni, ergo ez a cucc túl van árazva - SZERINTEM.
(#3024) géeles Ha most médialejátszókkal is elkezdjük összehasonlítani, akkor egyrészt nagyon messzire megyünk, másrészt pedig nem tudom, hogy pontosan mit tud a mali 450-es, szóval ha nem haragszol, akkor én most megállnék az ugyanilyan gpu-val szerelt tabletekkel való összevetésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest