Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz sittes79 #2074 üzenetére

Ahogy nézem, ez nem egy V2. Szerintem számodra a lényeg a topik 112 -es hozzászólása, amiben van egy kép. A 114 -esben megerősítik, hogy ez nem egy V2. A 112 -ben alul van egy link, ami a korábban, Mike88 által linkelt oldalra vezet. Itt konkrétan írják az RTL8723AS modult. Megnéztem azt a korábban linkelt GB -s T-R42 -t is. Ott is világosan írják a modult. Azzal nem reklamálhatsz a 220V -nál, hogy nem T-R42 -t kaptál. Tehát csak a 8 napon belüli elállás lehetősége marad, amennyiben inkább megválnál tőle. Ha a Freaktabon hivatkozni szeretnél a kütyüre, akkor a kulcsszó mindenképpen a wifi/bt modul típusa, esetleg mellékelve a GB -s link, és az általad készített 5. kép. Ez tökéletesen azonosítja a kütyüt. Az más kérdés, hogy tud -e rá bárki, bármilyen okosságot. Ha rootolt a kütyü, akkor egy mellékelt dmesg.txt nagy segítség lehet, mert abban elvileg megvan a partíciók pontos elhelyezkedése. Elvileg ezt root nélkül is meg lehet tenni PC -n, adb -n keresztül. Sőt, így a gyári romot is tudod dumpolni, ami szintén nagy segítség lehet nekik (meg neked is, ha már úgyis szeretsz szoftveresen mókolni :) ). Ezeket az infókat Lewy -nek is címezheted. Régebben volt egy kis tárhely gondja, akkor felajánlottam neki 1év korlátlan, prémium tárhelyet a data.hu -n. Végül nem kellett neki, de írta, hogy nagyon jól esett neki a felajánlás. Úgyhogy képben van velünk. Meg aztán "Polski-Vengri dva bratanki" :) . Ha egyezik a dumpban, vagy a dmesg -ben lévő partíciókiosztás vmi más CFW -vel, ami létezik 1080 -al, akkor az jó eséllyel el fog rajta indulni. Amíg nem lesz rá CFW, addig wifi és kékfog nélkül tudnád használni azt a romot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés