Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Einstein79
üzenetére
Szia!
Ha még nem késő, megpróbálok válaszolni. Nekem a Rikomagic -féle v2 -m van. Ami a videót illeti, ott nincs gond, mert a mali gpu -val android alatt van hardveres dekódolás. Linuxra viszont nincs, tehát hd -t csak Android alatt tudsz vele nézni. Sajnos, ugyanez a probléma az XBMC -vel is. Kár, de állítólag dolgoznak az ügyön. HD-t írtam, de ez nem a Killa Sample -ra vonatkozik. 30-ért ne várj csodát. Ami a böngészést illeti, egy megnyitott oldallal nehézkes, kettővel borzalmas, ugyanez flash tartalommal katasztrófális, aztán meg kifagy. De nem is ezért vettem. Kaptam egy tökéletes letöltőgépet minimális fogyasztással. Bárhonnan elérem és grafikus felületen állítom be. Ha napközben megtetszik valami letöltenivaló, akkor telóról átküldöm, és mire hazaérek, már nézhetem is. Plusz minden dyndns, meg portforwarding nélkül indítom vele az otthoni pc-t. Egyébként ez a típus már elavultnak számít, mert már fut az utód, az UG802. Ebben már egy Rk3066 -os duál proci dolgozik és a mali is 4szálas. Ugyanez a cucc van az újabb Concorde és Myaudio tabletekben. Na, ott már a Killa Sample is csont nélkül megy. Viszont az UG802 -n csak 1 usb port van. Az meg kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Apple Mac Studio M4 Max és Studio Display
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest