- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Einstein79
üzenetére
Szia!
Ha még nem késő, megpróbálok válaszolni. Nekem a Rikomagic -féle v2 -m van. Ami a videót illeti, ott nincs gond, mert a mali gpu -val android alatt van hardveres dekódolás. Linuxra viszont nincs, tehát hd -t csak Android alatt tudsz vele nézni. Sajnos, ugyanez a probléma az XBMC -vel is. Kár, de állítólag dolgoznak az ügyön. HD-t írtam, de ez nem a Killa Sample -ra vonatkozik. 30-ért ne várj csodát. Ami a böngészést illeti, egy megnyitott oldallal nehézkes, kettővel borzalmas, ugyanez flash tartalommal katasztrófális, aztán meg kifagy. De nem is ezért vettem. Kaptam egy tökéletes letöltőgépet minimális fogyasztással. Bárhonnan elérem és grafikus felületen állítom be. Ha napközben megtetszik valami letöltenivaló, akkor telóról átküldöm, és mire hazaérek, már nézhetem is. Plusz minden dyndns, meg portforwarding nélkül indítom vele az otthoni pc-t. Egyébként ez a típus már elavultnak számít, mert már fut az utód, az UG802. Ebben már egy Rk3066 -os duál proci dolgozik és a mali is 4szálas. Ugyanez a cucc van az újabb Concorde és Myaudio tabletekben. Na, ott már a Killa Sample is csont nélkül megy. Viszont az UG802 -n csak 1 usb port van. Az meg kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- MIUI / HyperOS topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- Lenovo ThinkCentre M920q i5-9500T / 16GB RAM DDR4 / 256GB SSD / Windows 11 Pro USFF mini PC Tiny PC
- APC SRT1000RMXLI - Szünetmentes tápegység - új ára 640.000Ft
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- SSD 240GB 100/100, Számlával!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest