- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
-
LOGOUT
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Ez bug, vagy User error, vagy gyári beállítás, amint lehet valahol állítani ?
Messenger, Gmail, Telegram, napi szinten használom, pár napja a fő telefonon futó MIUI-val. Hajnalban amikor kelek fel, látom vannak értesítéseim, gondoltam elaludtam, és azért nem hallottam, hogy pittyeget volna, nem is foglalkoztam volna vele, viszont feltűnt, hogy valami miatt vagy semmi értesítés nincsen, csak akkor ha feloldom a kijelzőt, (mikor megnézem, rá nézek reggel...) és akkor látom, vagy felvillan a kijelző és látom, hogy jött új értesítés, de hang, rezgés nincsen. Messenger egy fokkal bonyolultabb, mert ott olyant tapasztaltam, hogy magát az appot is meg kell nyitni és akkor látom, hogy he... van X új üzenet, amit este 10 óra után és reggel 7 óra között kaptam. (Eddig ilyen esett volt, az időt tekintve)
Aztán olyan 7:00 óra magasságától már van rezgés, és hang is, amint kapok értesítést, mindenhol. Szerintem ez nem app függő, crDroid-n nem volt ilyen tapasztaltam, jött felvillant, rezget, ott volt.
Heti eu, aktuális friss.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megújult a PROHARDVER!
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest