Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomboy0013 #3348 üzenetére
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
tomboy0013 #3342 üzenetére
Hmm, ezek szerint -rosszul fogalmaztam, pedig ugyanezt írtam
-
hroberto
veterán
válasz
tomboy0013 #3342 üzenetére
Így már oké. Köszi!
-
hroberto
veterán
A manuálisis letöltött MIUI frissítés, hogy telepíthető?
-
Landsmann
addikt
Megoldható root nélkül, hogy a Vodafone-os SIM-hez a térerő ikonnál megjelenjen a VoLTE ikon? Egy frissítés után eltűnt, de a VoLTE szolgáltatás működik, csak az ikon tűnt el. A Telenorén ott van. Állítólag a Vodafonenál az ikon eltűnik, mert a profil nem tartalmazza. Vissza lehet varázsolni valahogy?
-
Landsmann
addikt
válasz
kanyi51 #3330 üzenetére
Felrakni sikerült, de nem működik. Hibával mindig leáll. Ugyanígy jártam a tárcsázóval is. Ott is látszólag oké, de nem lehet hívni mert hibával leáll. Úgyhogy marad az eredeti google.
Írták is egyébként, hogy az eredeti Google tárcsázót és névjegyeket nem fogja felülírni. Hát nem is, sőt alapértelmezettnek sem lehetett volna beállítani. De mivel nem is működik, így tárgytalan. -
Landsmann
addikt
Tőlem már kétszer kérdezte meg. De köszönöm, egyelőre nem kérem. A Redmi 6-on a Xiaomié van, a 9-esen a Googleé. . Nekem valahogy szimpatikusabb a Xiaomi féle.. Nem is igazán látom gyakorlati hasznát a másiknak. Noha ír olyat, hogy videókat, fájlokat is lehet küldeni wifi kapcsolaton, de nekem azért nem teljesen tiszta ez az egész. Igaz, hogy vissza lehetne térni a másikhoz, ha nem tetszik, de nekem már nem tetszik ami a Redmi 9-en van, úgyhogy a 6-osra fel sem teszem, sőt a 9-esről is eltüntetném, vagy felraknám a Xiaomi sajátját. Valahogy kezelhetőbbnek, átláthatóbban tűnik számomra.
-
janakbacsi
őstag
a kezdőképernyőket, és az azokon elhelyezett widgeteket, gyorshívó ikonokat miért nem menti el a miui backup programja? nagy szívás, hogy költöztetéskor ezekkel újra bíbelődni kell. nincs ezek mentésére/visszaállítására valami bevált, és jól működő alkalmazás?
-
Melack
veterán
Ma az üzenetek app megkért, hogy váltsak Google Messages-re. A Xiaomi kivonul ezen appok mögül vagy mi? Nem mintha a saját alkalmazás többet tudott volna, csak fura.
-
orc88
őstag
válasz
tomcat1987 #3324 üzenetére
Barátnőm ~25GB-os belső tárhelyéről múlt héten szedtem le kb. 5 gigányi blob filet a MIUI mappából. Ott érdemes szétnézni hátha van valami szemét.
-
tomcat1987
tag
Sziasztok.
Az egyik cimborámnak mi note 10 telefonja van, és olyan problémával szembesült, hogy a tárhelye teljesen beteltnek tűnik úgy, hogy egyébként nagyon nem az. Majdnem 100 GB-ot mutat egyébnek, de megnyitni természetesen nem lehet. Ténylegesen foglalt a tárhely, mert nem tud videót sem felvenni sokat... Egyszerűen nem érti, mi ez. Gyári visszaállítás lehet a megoldás? Találkozott már valaki ilyennel? -
Lenne egy kis account problémám, mondom a szitut.
Volt egy mi8-am ami képernyő sérült. Eladtam, megcsinálták és most hívtak, h szeretnének belépni a saját mi fiókjukba. Na ezt így távolról, h kellene kivitelezni? Kért jelszó emlékeztetőt az egyén - amit én meg is kaptam. Ezt adjam meg neki? Lépjen be és törölje a fiókot? Csak így ott lesznek az adataim... Gondoltam arra, h belépek a mi acc oldalra és kitörlöm onnan a telót. Akkor mi fog történni? -
Bali27
addikt
Sziasztok! Note 6 prom van és visszatettem a MIUI-t mert egy ideje custom romot használtam, mivel MIUI alatt egyszer csak eltünt a mobilnet.
Lineage Os alatt rendbe volt minden, MIUI alatt (legujabb) megint nincs mobilnet.
A SIM kártya beállításainál IPV4-re van állítva (tulajdnképpen minden verziót kipróbáltam) , automatára beteszem, manuálisan kiválasztom a Telenort, nem számít.
Fejlesztői beállításokban folyamatos adatforgalom be van kapcsolva, és akkor sem.
Valami ötlet hogy mi lehet a gond? -
szanozs
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3319 üzenetére
Csak a felső fejlesztői beállításokat kellett ki-be kapcsolni és már állítható is.
Bár a képernyőzár ugyanúgy elő jön. -
-
szanozs
aktív tag
Miui 12-n a [kép] -en jelölt kapcsolót, hogy tudom aktiválni?
-
.Sziszi.
csendes tag
válasz
.Sziszi. #3304 üzenetére
Hát, van egy apróbb bökkenő a Blokada kapcsán, remélem van rá tanácsotok.
Az alkalmazásváltó gomb behozza a futó alkalmazásokat. Ha elhúzással kapcsolom ki azt, ami fut, akkor minden oké. Ha bezárásképp az X-re bökök, akkor VPN kikapcsolás lesz: "Mindig bekapcsolt állapotú VPN-ről leválasztva" értesítéssel.
Ha addig húzom le az értesítési- és kapcsolópanelt, hogy látszódjon a Blokada aktív/deaktív kapcsolója, akkor azonnal bekapcsol és okés.
Létezik valami beállítási lehetőség, amitől vagy nem kapcsol ki a VPN, vagy engedi a visszakapcsolást?
Samsungomon pl. láttam már, hogy kikapcsolt, de utána egyből vissza is.Akkukímélő kikapcsolva, próbaképp a restartos indítást és az ébren tartást is bekapcsoltam az appban.
MIUI optimalizációt érdemes kikapcsolni, bármi miatt?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #3315 üzenetére
Ahogy sajnos az is MIUI feature, hogy, lezárt képernyőn ott vannak az értesítések, de ahogy feloldod a képernyőt, a lezárt képernőről leveszi az értesítéseket, még az értesítő sávról is.
Csak akkor látod újra azokat az értesítéseket, ha újra feloldod a képernyőt.
Ez szar, mert ha volt pl. nem fogadott hívásod, leveled, és SMS-esed, akkor visszahívod az illetőt, és onnantól kezdve a záró képernyőn nincs ott, hogy egyébként volt SMS-ről, levélről is értesítés. És a LED sem villog...Amúgy van itthon egy Samu telefon is, és azon kicsit jobban tetszenek a záró képernyő értesítései. Ott nem írja ki a teljes értesítést (pl. a levél tartalmát, vagy a hívó adatait), de nem az értesítő sávon jelzik az értesítéseket, hanem a zártképernyőn az óra alatt vannak, nagyobb ikonok. Az Amoledes Samunál az Always On Displaynál is így van.
-
válasz
Carline1993 #3313 üzenetére
Ez MIUI 12 feature.
-
zeon.hu
nagyúr
Értesítések kizárólag gyári témával jelennek meg?
Van ami semmit nem jelez, van ahol legalább egy szám jelzi.
Gyárin ott van minden, olvasható.
(MIUI 12) -
Carline1993
újonc
MI 10 miui 12. Este eszrevettem hogyha lehuzom a kezelő panelt es a fényerőt allitom eltűnik a kezelő panel közbe, sőt neha elmossa a hatteret is mikozbe a fenyerot allitom. Ugy hogy eddig nem volt ilyen problema es a panel se tunt el mikozbe a fényerőt allitottam..
-
pergabb
senior tag
a kezdőképernyőn felhúzással megjelenő google keresőt hogyan lehet offolni?
-
myckey
veterán
válasz
vegyszer #3306 üzenetére
Tovább fejlesztettem....
Nincs is fenn üzenetküldő app.
Face app van fenn, csak.Visszajelzéseket se erőltetem, egyedül ez a villogó led van.
Nem rezeg, nem zenél, nem ébred fel a kép....értesítő felhők megjelennek, és ennyi.MIUI legfrissebb van.
kopkop, minden megy, ahogy kell.szerk.!
Hazudtam, Skype az van, de ő sem jelez semmit. tanár miatt kell csak, semmi másra. -
orc88
őstag
Sziasztok!
Mi 10 Lite topikba is beraktam de itt hátha nagyobb a mozgás és több tapasztalatotok van.
3 napja használom a telót, MIUI 12-vel.
Az első nap 2x, illetve ma is 1x random befagyott a kép és semmire nem reagált a telefon (fizikai gombokra sem). Csak a power gombbal kikényszerített reboot segített rajta...Más is tapasztalt ilyet MIUI 12 alatt?
Kis keresgélés után azt írjak neten, hogy sokaknak a Messenger chat fejek okozta ezt, megpróbálom nélküle használni...
-
.Sziszi.
csendes tag
válasz
lomposfarkas #3303 üzenetére
Köszi az infót, ezekkel a beállításokkal szórakoztam én is.
Közben rájöttem, megjelent az ikon a gyorsbeállító rejtettjei között, azt bekapcsolva jól működik.
Nem kell a restartos indítás, az ébren tartás, de az akkukímélés sem, simán megy, ahogy a sajátomon.
Még egyszer köszönöm. -
lomposfarkas
tag
válasz
.Sziszi. #3302 üzenetére
Régebben használtam, akkor ezt írtam róla, hátha segít:
https://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_redmi_5a_tovabbra_is/hsz_333-333.html -
.Sziszi.
csendes tag
Sziasztok,
Redmi Note 8T kapcsán érdeklődnék, fiamé lesz.Blokada5 működik, de csak amikor fut. Megoldható, hogy az alkalmazás futása nélkül is működjön?
Samsungomon kitett a progi egy kapcsolót a gyorsbeállításokhoz, onnan ki-be kapcsolható, progi indítása nélkül. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest