- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Átlátszó fém
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooki14
csendes tag
válasz
#64791808 #557 üzenetére
1. Eredtei volt, boltban tették rá ahol vettem.
2. Ő rátett egy új operációs rendszert, és így nem működik, nem azzal adtam el tehát ezért ugye nem jelenthet fel? Az a problémája, hogy az új oprendszert mikor feltette, onnantól kezdve lefagyott, nem működött neki úgy ahogy kéne, azt mondta nem tölti be a videót és szaggat.
3. A Biosz jelszót nem tudom leszedni róla, még szervízben sem szedik le blokk megmutatásával sem. Tanu jelenlétében mondtam el neki a bioszjelszót és azt mondta szétszedi és kikapcsol valait és jó is lesz, tehát elfogatdta a gépet a bioszjelszóval eggyütt. Mondjuk tényleg nem tüntettem fel a hírdetésben, de mondtamNeki a kettes pontban leírtak(lefagy,nem tölti a videót) ezért akarja, hogy visszavásároljam, mert nem mondtam neki,hogy nem biztos, hogy működni fog a win 7 el(nem tudtam róla mert nem volt rajata az)Ezét ő be akar perelni és egyéb ilyen dolgokat. Vásároljam vissza a gépet vagy nem okozhat nekem semmi kárt?(nincs pénzem most ezért nem vettem még vissza ha okozhat kárt)
Bocsi, kicsit érthetetlenül magyarázok -
zooki14
csendes tag
válasz
#64791808 #555 üzenetére
Köszi a segítséget, http://hardverapro.hu/apro/ujszeru_allapotu_asus_laptop_elado/hsz_1-50.html most már énis bánom hogy nem írtunk papírt, de a bioszjelszót és azt hogy 45 ért vette elismeri, csak azt nem hogy xp volt a gépen hírdetés szerint, pedig világosan le van írva. Ő tett rá win7-et és úgy nem működött, azért fagy le meg minden ilyesmi, elképzelhető hogy valamit rosszul csinált? Számíthatok valami perre? Nem én okoztam a kárt, azt akarja, hogy vegyem vissza mert nem működik rajta a win7 és hogy én ezt nem írtam le neki, mert ki sem próbáltam win 7 el.
-
zooki14
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne, a kérdésem, hogy nemrégiben eladtam egy laptopot amit a vásárló úgy vette meg, hogy tudott minden hibájáról, de amikor ő másik operációs rendszert tett rá nem működött úgy ahogy ő ezt elvérta. A kérdésem az lenne, hogy ő rendőrséggel fenyeget, ha elmegy feljelenthet engem csalás vagy átverés vagy bármi ilyesmi miatt, hogy én megkárosítottam őt? Sajnos nem írtunk állapotfelmérést, de megvan még a hirdetés amiben le van írva milyen oprendszerrel adtam el. Érhet engem bármi nemű kár? Sűrgős.Előre is köszi.
O.I.: Igaz hogy fél év garanciát kell adni az eladónak?
Új hozzászólás Aktív témák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Építő/felújító topik
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EA Sports WRC '23
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest