- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1., Eredeti nem attól lesz, hogy a boltban teszik rá. A gépen volt XP-sorozatszám matrica? Ha igen, akkor eredeti.
2., Hogy ő mit telepít rá, és azzal hogy működik vagy nem működik, ahhoz neked semmi közöd, nincs felelősséged, ezért nem jelenthet fel, nem követelhet tőled semmit. Arról nem beszélve, hogy a videólejátszás gyengébb gépnél Windows 7 alatt inkább akadozik. Szerinte nem jó a gép, szerinted meg igen. Innen kezdve neki kell bizonyítania, hogy a gép valóban hibás.
3., Ha csak ennyi a hibája, és van tanúd rá, hogy elmondtad neki, akkor ez egyértelmű tájékoztatás, eleget tettél a kötelezettségednek.
Már értem a helyzetet. Megvett egy olcsó laptopot, és szaggat rajta a fullhd videó, és most úgy gondolja, vissza az egész. Ez nem így működik. Ha úgy igaz a történet, ahogy leírtad, akkor semmilyen formában nem vagy támadható, nyugodtan menjen a rendőrségre, vagy ahová akar, mindenhol ki fogják röhögni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest