Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rodman73 #3774 üzenetére
"Ezekben tökre igazad van, de ha a javító leteszteli nálam és egy másik gépen miért nem müködik?"
Valószínűleg azért mert tönkrement a kártya. Vagy már hibás volt eleve. De sajnos mielőtt szervizbe vitted szétszedted te is és.
Idézlek:
"A javítás után arra jutottak hogy rosszul lett thermal padozva, azaz én csesztem el. Neten néztem hogy hová mekkora pad kell, mondom ok, benéztem."
Én nem azt mondom, hogy bármit is te rontottál el. Csak annyit, hogy nagyon nehéz bizonyítani, hogy ki is a hibás..Az egész történetben amit másképp kellett volna csinálni az az, hogy tesztelés után amint tapasztalod a hibát, írsz az eladónak és próbáljátok megoldani a dolgot és mindketten tartjátok magatokat a megbeszéltekhez.
-
válasz
rodman73 #3772 üzenetére
Na itt már több probléma is van. Amikor "egyszer jó volt és egyszer nem" akkor kellett volna felvenni a kapcsolatot az eladóval. Itt utána nagy hiba volt, hogy szétszedted és próbáltad megcsinálni. Nincs az a szerv vagy admin akinek lehet bizonyítani, hogy nem te rontottad el véletlenül. Hagyni kellett volna, hogy a szervizes nézzen rá ha már megbeszéltétek ezt a dolgot.
"Csináltam 5-6 video kártyát már, idáig mindegyik jó volt."
Ez szintén semmire nem garancia sajnos."A javítás után arra jutottak hogy rosszul lett thermal padozva, azaz én csesztem el."
Ez egy kellemetlen dolog de sajnos kulcsmondatként szolgál.A többit elolvasva sajnos (és ez a saját véleményem), hogy ez egy szerencsétlen helyzet de nem bizonyítható, hogy az eladó valóban hibás kártyát adott el. Ilyenkor ezzel a helyzettel nem lehet mit kezdeni.
-
válasz
rodman73 #3769 üzenetére
Nem szeretnék beleszólni ebbe az egészbe de azért egy pár dolgot nem ártana tisztázni, miután láttam a hirdetésed:
-Ilyen jellegű hirdetést nem adunk fel aprón, mert az apró az nem egy fórum. Egy ilyenért amúgy simán feljelenthet becsületsértésért. Ő tudja így már bizonyítani a becsületsértést, te viszont elég nehezen tudod bizonyítani a kártya problémáját. Később polgári per is lehet belőle.Elmondom mi lett volna és a jövőben mi a menete egy ilyen adás-vételnek és kérlek írd meg most, hogy ebből mi valósult meg(illetve kérdés is van):
1, Megveszed a terméket
2, A termék hibás véleményed szerint
3, Felveszed a kapcsolatot az eladóval, hogy valami nem kerek
4, Ha nem válaszol akkor vagy kérsz itt tanácsot vagy inkább jelented a hirdetést. A moderátor jelzi neki, hogy válaszoljon a problémádra.
5, Ha amúgyis válaszolt akkor megoldjátok a problémát.
6, Te ugye elvitted szervizbe. Ezt közösen beszélted meg az eladóval vagy saját magad döntöttél így?
7, Mit mondott a szerviz miután kifizettél 20.000 Ft-ot?
8, Miért rakod fel utána úgy a hirdetést, hogy semmilyen probléma nincs megemlítve a kártyával kapcsolatban?Én csak abban szeretnék segíteni, hogy ezt ne csináld, hogy ilyen hirdetést raksz fel amit linkeltél. Mert ez nagyon nem jó út a probléma megoldására.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest