- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigG.(nnnnn)
tag
de itt nem arról volt szó hogy sok ember ment át...
sehol senki 2 kocsi áll a lámpánál, én meg eléggé siettem hát átmentem, erre kocsi kilő zsaru kiszáll és suttyó módon közli a dolgokat. Úgylátom te nem fogtad fel amit írtam...
nekem a stílusával volt a gond nem a szabály bertatatásával
de most nem állok le veled vitatkozni megy egyértelműen a rendőr pártját fogod(netán te is az vagy?) de te nem voltál ott és nem láttad hogy mi történt!
és nem tettem hozzá valótlan dolgokat, csak elég komplikált lenne teljesen pontosan szóról-szóra leírni, hogy mi történt... de tudod mindennek van oka -
BigG.(nnnnn)
tag
igazad van nem ide kellett volna írni...
ez a színtévesztős dolog csak egy felvetés volt, nem hivatkoztam rá.
De ha úgygondolod hogy egy minden szabályt bekéne tartani szóról szóra akkor hát ez van. Több 100 ezren kelnek át nap mint nap piros lámpákon, kíváncsi vagyok hány embert bűntetnek meg közülük.
Végül pedig nem azzal volt gond, hogy betartatta a szabály, hanem a stílusával és a modorával, "hogy mit képzelek én hogy Ő elötte merek átkelni a zebrán amikor az piros"
elmondta hogy csekk vagy feljelentés és még fel se eszméltem, hogy mi van már megírta a feljelentést, rádásul kontaklencsét hordok, és aznap eléggé szúrta a szemem, nemértem mért nem tudta felolvasni mégegyszer...
az a stílus, hogy ő az isten itt és hogy bármit megtehet mert Ő RENDŐR szerintem undorító.
ezekután vagy 80-al elhajtott a szemembe verve a köveket meg a port, ezekután te azt várod hogy még én adjak igazat és szégyeljem el magam?!
és ezekután azt hallom vissza a felettesétől, hogy teljesen normális volt velem??
na álljon meg a menet szerintem jogosan akarom kicsit megleckéztetni
mellesleg ez a rendőr ilyenekre megy, barátomat azért bűntette meg mert egy pad tetejére ült, szerinted ez normális? A helyett hogy a bűnőzőket üldözné meg keresné ezzel tölti el a munkáját... -
BigG.(nnnnn)
tag
-20.000Ft a kárérték
-az okés h rendőrség, de mivan ha postán történt vmi??
-az üzlet nagyrészét msn-en és telefonon beszéltük
-bűntetést nem tudom, de ha tudnám akkor mondanám neki, és ha ő volt lehet visszatérítené...
-levélként volt feladva, és ott a neve és a címe is...
hát nemtudom, esküdözik,hogy feladta rendesen... nemtudom, hogy lehetne ezt rábizonyítani
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Fujifilm X
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest