Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kriszti19
üzenetére
Név és bankszámlaszám esetében csak a rendőrséghez tudsz fordulni, feljelentés csalás vádjával, ismeretlen tettes ellen.
Ha a rendőrségi nyomozás folytán hozzájutsz a személyes adataihoz és a címéhez, akkor oda mehet a fizetési meghagyás, ami vagy jogerőre emelkedik, vagy per lesz belőle.
Mindez akkor él, ha írásban állapodtatok meg, tehát írott nyoma van a megegyezésnek. Ha szóban, telefonon, akkor buktad. Egyébként sem kis tortúra, neked kell tudni, hogy az adott összegnél ez megéri-e neked.
-
SoundX
tag
válasz
kriszti19
üzenetére
Ha jól tudom a rendőrség 50.000 forint fölött áll veled szóba. Szerintem ez tanulópénz lesz, hogy sose utalj előre főleg apródon ne. De tapasztaltabb fórumtársak biztos írnak konkrétabbat.
[Szerkesztés] Esetleg csinálj új regisztrációt, rendeli tőle megint, és próbálj meg személyes találkozót megbeszélni vele...
Nekem ez volt majd rákérdeztem, hogy ő volt e a másik személy mert rendelni akartam tőle csak pont akkor törölte magát és a butuska beismert mindent…
(Természetesen személyes találkozóba nem ment bele..)Tisztelettel:
András
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest