Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Steve(AMD)
üzenetére
Nem akartam én a lelki világába gázolni, de ez itt a való élet, és nincs idő, energia, és lehetőség a pátyolgatásra, a közös sírásra és a kölcsönös hátsónyalásra. A tények és a valóság számít, tényszerűen fogalmazok, és ha le kell írnom, hogy "ez bizony a te hibád", akkor leírom.
Nem tehetek sem arról, hogy sokakból az alapvető kételkedési ösztön hiányzik, sem arról, hogy a legtöbb esetben utólag semmit nem lehet tenni. És ezen sokan megsértődnek. Sokan írják azt, hogy tanácsért jönnek, holott igazából vigasztalásra és sajnálkozásra várnak. Nos, én nem az az ember vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest