Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
spepe17 #3451 üzenetére
Itt azért látok némi feszültséget:
Már épp fel akartam adni az első jelentkezőnek <=> még csak nem is ígértem meg semmit
Most én vagyok a mocsok?
Mocsoknak lenni erkölcsi kérdés, ez nem a mi dolgunk. Viszont: egyszer-egyszer nyilván előfordulhat az, amit írsz, hogy kapsz egy jobb ajánlatot, de ha ez sorozatosan előfordul, azt inkább tekintjük licitáltatásnak, ami tilos. -
BiP
nagyúr
válasz
spepe17 #3451 üzenetére
Szia, ez a topik nem beszélgetésre van, annyit azért válaszolnék:
Nem vagy csaló, hiszen nem károsítottál meg senkit, az első vevő(jelölt) az érzelmeidre akar hatni. Nyilván nem esik jól neki, hogy hoppon maradhat. És negatívot sem kaphatsz, hiszen nem teljesült az üzlet.
VISZONT: ez már becsületesség, gerinc kérdése. Ha odaígérted a vevőnek, illik odaadni.
Ha sok jelentkező volt, és ráadásul komoly ráfizetéssel vinné az ismerős, és bár nem tudjuk, milyen értékű a termék, de ha 5e-et is fizetne rá, esélyes, hogy áron alul raktad ki a cuccot. (valószínűleg ezért is ragaszkodik érte ennyire az első jelentkező).
Ilyenkor a Te döntésed, hogy neked ez mennyit ér. 5e Ft-ért bevállalod, hogy valaki utálni fog, ennyiért úgymond "eladod a lelked", hogy több pénzt kapsz érte, kényelmesebb üzletkötéssel, ismerősnek vagy ha már így alakult, benyeled a dolgot, "így jártam" alapon, és korrektül odaadod annak, akinek ígérted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Honda topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Apple MacBook
- Marvel Snap
- További aktív témák...
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G920 + Váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest