- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #3395 üzenetére
Mire érted, hogy szégyen?
Pont ez az egyébként, hogy én is teljesen azt gondolnám, hogy korrekt, mert amikor utalni szándékozok xxxxx Ft-okat, akkor alap, hogy átfutom legalább az első oldalt az értékelési oldalán, hogy miket írtak róla mások és ő másokról.
Ez alapján meg se gondoltam volna, hogy ilyen hanyag üzletmenet tudhat kialakulni.
Simán eltelik úgy egy hét, hogy nem tudok semmiről sem, privátokra csak akkor válaszol utóbbiakban, amikor a hirdetés jelentéshez írok valamit, de olyankor érdekes egyből ír valamit perceken belül.
Egy hét után kellett megtudnom, hogy ki kellett utaznia állítása szerint külföldre és biztos én működök rosszul, de én foglalkozok annyira a vevővel, hogy ha nem tudom a megbeszélt napon feladni a csomagot, akkor elnézés kérések mellett tájékoztatom a helyzetről és írom a legközelebbi kilátást.
Mindezt magamtól teszem természetesen és nem úgy, hogy játszok a vevő türelmével, hogy ő kezdjen egyszercsak érdeklődni.Elhiszem, hogy személyesen korrektnek tartod, én sajnos nagyon kiesek földrajzilag attól, hogy személyesen tudjak üzletelgetni, szóval nekem marad esetek nagy részében a lutrizás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest