- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigG.(nnnnn)
tag
de itt nem arról volt szó hogy sok ember ment át...
sehol senki 2 kocsi áll a lámpánál, én meg eléggé siettem hát átmentem, erre kocsi kilő zsaru kiszáll és suttyó módon közli a dolgokat. Úgylátom te nem fogtad fel amit írtam...
nekem a stílusával volt a gond nem a szabály bertatatásával
de most nem állok le veled vitatkozni megy egyértelműen a rendőr pártját fogod(netán te is az vagy?) de te nem voltál ott és nem láttad hogy mi történt!
és nem tettem hozzá valótlan dolgokat, csak elég komplikált lenne teljesen pontosan szóról-szóra leírni, hogy mi történt... de tudod mindennek van oka
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Villanyszerelés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple iPhone 17 - alap
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest