- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys92
tag
Igaz engem nem károsítottak meg de nem az eladón múlott.
egy kolléga hirdette,
ezt2 napnyi beszélgetés után megbeszéltünk egy találkozót ahol is találkoztunk beültünk egy "kocsmába" meghívtam egy üccsire hogy jófej legyek leültünk tanulmányozni a dolgokat ahogy a kezembe vettem már éreztem vmi nem stimmel könnyebb kopogós müanyag pixeles kijelző stb... előkapta a tényleg eredeti dobozt mégegyszer átnéztem h hátha csak ostoba vagyok de nem le akart húzni rendesen a kis majom.
miközben nézegettem látszott rajta hogy izgul kérdezgette.. -vmi nem stimmel?!
megmondtam neki hogy ez bizony nem egy szifon kikerekedett mind2 szeme és kérdezte miért?
ő ezt a bnöjétől kapta stb ez eredeti...és akkor jött áhá biztos a gsm boltban cserélték ki neki amikor bevitte vmiértD
végül bocsánatot kért és elkullogott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest