Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaga008
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén kötöttem egy csereüzletet egy nagyon kedves úriemberrel a hardveraprón. A csere rám eső része egy bizonyos konzol postázása volt 7000Ft plusz készpénzzel. Szépen becsomagoltam a konzolt, alaposan kipárnáztam, majd mikor írtam volna fel a címet, akkor esett le a nagy hülye fejemmel, hogy a pénzt kintfelejtettem. Gondoltam sebaj, beraktam egy borítékba. Ráírtam a címét és szépen rácelluxoztam a doboz jobb alsó részére a pénzt tartalmazó borítékot. Ezt üzenetben képpel alátámasztva el is küldtem az illetőnek és azt mondta rendben. A csomag sikeresen megérkezett, de azt írta, hogy "menet közben" bontotta ki a csomagot és hogy hiába nézte át a doboz minden egyes szegletét, a pénzt nem találta. Én a pénzt feladtam, jeleztem is neki, így szerintem az ő felelőssége az, ha a pénzt kidobta egy "menet közbeni" sarki kukába. Szerintetek ebből lehet valami bajom? Nem szeretnék ismét 7000Ft-ot kidobni az ablakon, így nem tervezek ismét fizetni az illetőnek.Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vicces képek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- YouTube
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 4
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest