Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
-
LOGOUT.hu
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
válasz
gylászló #1542 üzenetére
Úgy gondolom, nem sokmindent tudsz csinálni.
Figyelembevéve a gépjárművek életkorát, a károd szerintem mind anyagi-, mind egyéb értelemben akkor lesz a legkevesebb, ha beletörődsz a dologba, és megpróbálsz továbblépni. Feltételezem, nem ezt vártad egy hozzászólástól, és megértem a helyzetedet, de kívülállóként így látom a dolgot.A probléma, hogy ilyen esetekben a döntő az, hogy mi áll a szerződésben. Márpedig, ha a "megtekintett állapot" benne van, hiába hivatkozol a hirdetésre. Mert a helyzet az, hogy módodban állt a gépjárművet tetszés szerint megtekinteni, amit nem tettél meg, mert fáradt voltál, sötét volt, siettettek, egyéb gondjaid voltak. Csakhogy ilyesmivel jogilag nem érvelhetsz semmilyen fórumon.
Azt írod, visszacseréltétek az autókat. Így pláne nagyon nehéz bármit is tenni. Tehetsz feljelentést, de a bíróságon mindent részletesen bizonyítanod kell (hogy milyen állapotúak voltak az autók eredetileg, a csere után, a visszacsere után, stb.). Mindez rendkívül sok időt és pénzt felemésztő dolog, úgyhogy a végén nagy eséllyel lényegesen drágább lenne számodra a leves, mint a hús.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest