Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na akkor a fejleményekről részben, több, mint 3 hónappal a feljelentés (08.02.) után. (Innen a delikvens adatait csak 08.26-án kérték/kapták meg.)
Ma bementem érdeklődni a helyi kapitányságra, az ügyemmel megbízott nyomozóval nem tudtam személyesen beszélni, de annyi kiderült, hogy az emberünk már csücsül, decemberben vagy januárban hozzák ide kihallgatásra, mert én voltam az első feljelentő abból a 7-8 emberből, akiket itt vágott át a szemét. (Tehát ez a csalássorozata csak egy a sok, ki tudja még milyen ügye közül
)Egyelőre ennyi, ha tudok valamit, írom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Hobby rádiós topik
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)