Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Lehet hogy van olyan szándékú politikus mint ők! De azt hiszem ha itt most megjelenne egy Széchenyi, semmi perc alatt olyanokat kapna az ellenfeleitől a médiában hogy semmi nem különböztetné meg többé mai politikustársaitól.
Magyar Fórum: ''Milyen magyar az amelyik nem is tud rendesen magyarul? Idegen!''
Magyar Hírlap: ''Széchenyi megjátssza a nagy hídépítőt. És egyébként is, mi ez a magyarkodó körszakáll?''
Népszava: ''Fölajánlja egy évi jövedelmét, micsoda olcsó szemfényvesztés, Széchenyi egy közönséges populista!''
HVG: ''Csak azért nyomja a lóversenyzést, mert neki magának komoly ménesei vannak, Széchenyi a legrosszabb lenyúlós!''
Népszabadság: ''Egy gróf, mi az hogy gróf, ez feudalista kirekesztés!''
Magyar Nemzet: ''Széchenyi gyanúsan engedékeny a császári hatalommal szemben, nem támogatja kellőképp függetlenségünket, a sárga-fekete császárbérenc.''
Blikk: ''SZÉCHENYI VERI A KUTYÁJÁT!!!!!!!!!'' -
Yaye
őstag
Hát, én direkt nem mondok konkrét neveket, mert nem lenne jó ha iszapbírkózásba és anyázásba menne át a topik, de volt olyan ciklus amiben sokkal kevésbé csalódtam, mint másik nagy pártok vezette ciklusokban. Azt hiszem, ha a szokásos sablondumákat félredobva egymás mellé helyezzük a nagy pártok ''ügyeit'', ha megnézzük, melyik miben, milyen mértékben sáros, akkor azért elég jelentős különbségek fedezhetők föl, ha értitek mire gondolok. Ezért én szerencsére tudom hogy kire fogok szavazni ha eljön az ideje.
Felelőtlenül ígérgetni, és megörökölt lóvéból gyorsan kiosztogatni a jutalmat, ezt bármelyik párt meg tudná csinálni.
-
Yaye
őstag
Ebben a jelenségben sajnos nagyrészt az istenadta nép is ludas. Sajnos bármilyen stiklire, lenyúlásra is derül fény, maximum legyintünk, hogy ''hát igen, ezek ilyenek''. Ha a napi szinten fölbukkanó lenyúlást és korrupciót és hazugságokat elemi erejű közfelháborodás kísérné, és ha az ügyben érintett emberek a választók fejében egyszer, s mindenkorra szalonképtelenné válnának, akkor nem lehetne ezt megcsinálni. De ez sajnos nincs így. Gyakorlatilag büntetlenül lehet fosztogatni az országot. Nem tudom mi ennek az oka, talán az emberek nem érzik úgy hogy az állam pénze az ő pénzük is. Másrészt az a borzasztó negatív hozzáállás is hibáztatható, hogy itt úgy sem lehet tisztességes embereket találni, meg hogy itt úgyis mindenki lop, csal hazudik, úgyhogy mindegy. A jónép időről időre visszaszavazza ugyanazokat a himpelléreket, politikai meggyőződésből mindent elnézve nekik, mintha a politikai hovatartozás fontosabb lenne a tisztességnél és hozzáértésnél. Ha jó időben a megfelelő párt jelvényét aggatja magára, akkor egy négyelemis rablógyilkos is simán lehet ma képviselő, polgármester (nézzétek csak meg az én (Bp. VI.ker) képviselőmet, de emlegethetnék egykor magasrangú kommunista vezetőket is) Amíg a választók csak a pártemblémát nézik ikszeléskor, és amíg Marinéni szavazatát meg lehet venni 19e forintért, meg gulyáslevesért, addig nem fog itt megváltozni semmi.

A megoldás sajnos egyértelmű: itt kell hagyni ezt a saját piszkában vergődő szerencsétlen országot. Vérzik a szívem hogy ezt kell mondanom, de sokszor már én is úgy érzem hogy nincs más megoldás.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest