- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Én Balatonfüredről költöztem fel Budapestre. Budapesten dolgoztam nagyjából három évig, majd leköltöztem ide, Gyöngyösre. Pestet én is nehezen élhető városnak éreztem. Ahány helyen laktam, mindenhol adódtak problémák, vagy a hangos szomszéddal, vagy a környékkel, vagy magával a lakással. Az utcai viszonyokról meg jobb, ha nem is beszélünk... Lehet, hogy csak szerencsém volt, de itt, ebben a gyöngyösi lakásban most egészen nyugodtan elvagyok. A munkaadóm egyébként nem változott, csak alkalmazottból távmunkás vállalkozóvá vedlettem át.
(A negatív összkép ellenére a Budapestről megmaradt mély emlékeim mára már mind pozitívvá lettek. Gyakran elevenednek fel bennem különböző érzések, benyomások, hangulatok az ottléttel kapcsolatban: például, hogy milyen volt a hűvös estéken hazaballagni az irodából, a jellegzetes pesti utcákon keresztül, vagy hogy hétvégénként, hajnalban mennyire nyugodtnak és sajátosan hangulatosnak hatott mindaz, amit napközben nyüzsögni láttam. De időnként az is eszembe jut, hogy miként szenvedtem végig magamat az emberektől nyüzsgő körúton - ebben sincs semmi rossz így utólag. Nagy élmény ízlelgetni az emlékeket a maguk teljességében: éppen olyan leírhatatlanok, kifejezhetetlenek, mint a narancs illata, vagy a dió íze. Minden, ami rossz lehet bennük, az ember helytelen hozzáállásából származik, csakúgy, mint a jelen dolgai esetében. Csak a jelen keményebb dió, nekem legalábbis.)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest