Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Akheron

senior tag

Én Balatonfüredről költöztem fel Budapestre. Budapesten dolgoztam nagyjából három évig, majd leköltöztem ide, Gyöngyösre. Pestet én is nehezen élhető városnak éreztem. Ahány helyen laktam, mindenhol adódtak problémák, vagy a hangos szomszéddal, vagy a környékkel, vagy magával a lakással. Az utcai viszonyokról meg jobb, ha nem is beszélünk... Lehet, hogy csak szerencsém volt, de itt, ebben a gyöngyösi lakásban most egészen nyugodtan elvagyok. A munkaadóm egyébként nem változott, csak alkalmazottból távmunkás vállalkozóvá vedlettem át.

(A negatív összkép ellenére a Budapestről megmaradt mély emlékeim mára már mind pozitívvá lettek. Gyakran elevenednek fel bennem különböző érzések, benyomások, hangulatok az ottléttel kapcsolatban: például, hogy milyen volt a hűvös estéken hazaballagni az irodából, a jellegzetes pesti utcákon keresztül, vagy hogy hétvégénként, hajnalban mennyire nyugodtnak és sajátosan hangulatosnak hatott mindaz, amit napközben nyüzsögni láttam. De időnként az is eszembe jut, hogy miként szenvedtem végig magamat az emberektől nyüzsgő körúton - ebben sincs semmi rossz így utólag. Nagy élmény ízlelgetni az emlékeket a maguk teljességében: éppen olyan leírhatatlanok, kifejezhetetlenek, mint a narancs illata, vagy a dió íze. Minden, ami rossz lehet bennük, az ember helytelen hozzáállásából származik, csakúgy, mint a jelen dolgai esetében. Csak a jelen keményebb dió, nekem legalábbis. :) )

Új hozzászólás Aktív témák