- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
válasz
<Adamsky> #163 üzenetére
> Én egy kicsit furának tartom, hogy én ''alkalmazkodjak'' a készülék hangjához.
Ezt a ''Koss - The Plug''-nak dobozhangja van dolgot már több embertől hallottam, viszont nekem nem tűnt fel... vagy nem annyira karakteres hogy zavarjon, vagy csak egyszerűen olyan fülformám van hogy az összes többi fülhallgatóhoz képest velem csak ez kompatibilis. Nemtom, sosem fogok más fülével hallani. Nekem jó.
Fejhallgatót egyébként rengeteget hallottam már ami szebben szól, de fülesből eddig tényleg ez a legjobb amit ettem. De ez iPod topic, egy füles hangzása meg még ráadásul zenefüggő is, így ami nekem jól nyomja BB Kinget az másnak lehet h vartyogást csinál Linkin Parkból...
> Átolvastam a topic-ot, és próbálom megérteni az IPOD tulajokat, de megy
Gondolom ''nem megy'' akart lenni.
Az a vicces, hogy itt az embert próbálják megérteni, pedig nincs rajta mit. Vettünk egy mp3 lejátszót. Én azért ezt, mert ennek volt a legkevésbé műanyag fílingje, és sok giga ráfér. Ennyi. Tudom hogy egy versenyautón lehet kerekenként szabályozni a felfüggesztés merevségét és a nyomást, meg a szikraidőt és az ív hőmérsékletét annak függvényében hogy milyen motorhangot szeretnék, egy kisteherautónak meg baromi jó az ár-érték aránya, de vannak emberek akiknek csak egy autó kell. Az olyanok pedig vesznek egy pirosat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest