Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
bár nem nagyon tudom elkpépzelni magamról hogy igénybe vegyem a fizetős szolgáltatásokat, de ami felett elsiklasz, az az hogy az iTunes dalokat CSAK az iPod tudja lejátszani, míg a PlayForSure dolgokat minden lejátszó ami támogatja, tehát kb. az összes friss model. ha ilyen dalokat veszel, nem csak az aktuális lejátszód fogja tudni kezelni, hanem a következő is, ha esetleg márkát váltasz.
amúgy meg mivel a 128-as és 192-es mp3 közt igenis lehet különbséget hallani, feltételezem hogy az aac-ből átkonvertált mp3 sem lesz csúcsszuuper. (az iTunes-ról letöltött dalok milyen bitrate-tel vannak kódolva?)
ja és a #27-ben leírtam még pár bibit, főleg az utolsó lenne megszívlelendő (a tesztelt merevlemezes lejátszók közül az ippod szólt a leggyengébben). talán az mindenkinek szempont, hogy szépen szóljon az eszköze. persze lehet hogy az ájpodfíling hatására a hallóidegek engedékenyebbek lesznek egyeseknél :![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 12.13. 15:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)