Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ariadne
    őstag

Ehh, no igen, ezek szerint te már az egyik utódcégtől vásároltál, ismerjük ezt jól ugye, kékhal és most az idegenes bolt is ugyanezt csinálta, nagyon mocskos húzás. Elvileg ez itt végelszámolás (amikor elég a vagyon a követelésekre), de az adóhiány miatt az persze felszámolás lesz, szóval esélytelen a dolog.

Volt hmm szerencsém (?) már az egyik másik ilyen cégnél elsők között lenni az adósok rangsorában, még az APEH milliárdon felüli adótartozása előtt, már csak poénból is végigvittem. Hát a néhány tízezres követelésemből évek után pár száz forintot talán megkapok, de még mindig jobb ez az arány, mint szegény APEH (sose gondoltam volna, h ilyen jelzővel illetem őket egyszer :D), aki a milliárdból valami tízezret kap. A többit gondolom ellopták a cég vezetői, és nyilván most egy új számtech cégben fialtatják. Ja, nem vész el, csak átalakul... :(((

Az aprókban láttam hirdetést, hogy valaki vállal gariztatást, amikor nincs más lehetőség, még ezt lenne érdemes megpróbálni az LG Globalon és a Garancia topik jófej kereskedőin túl.

• Ariadne
    őstag

Tekintettel arra, hogy hasonszőrű cégtársaikhoz hasonlóan ők is tetemes APEH tartozással végezték, kizárt, hogy legyen jogutódja (annak meg kellene fizetnie ugyanis a tartozásokat is...). Konkrétan mi a cégnév a számládon? Meg tudod keresni te is itt, balra cég elnevezése szerinti keresés (elég egy jellemző része a névnek), aztán válaszd ki a sokból azt, amelyiknek egyezik a székhelye, és akkor látni fogod, mi a helyzet. Ha Gömbakác utcai volt a székhely, akkor 2002-ben befejeződött a felszámolás, tehát nincs jogutód. De szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem lesz.

Garancia kérdés topikba ha írsz, járnak oda kereskedők is, lehet valaki le tudja gariztatni, ha szépen kéred.

LG Hungary miért nem akarja egyébként legarizni? Mi a kifogásuk?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés