Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Gyb001 #63144 üzenetére
Nem teljesen újakra cseréltem, csak sokkal fiatalabbra.
Amúgy lampart lemezkonvektorok, picivel nagyobb teljesítménnyel. És mindenki azt állította, hogy a lemezesek elviselhetetlenül kattognak, de "meglepő" módon szerintem ez nem így van.(#63146) Diokhan
Gondolom "lefele" senki sem fejleszt.
[ Szerkesztve ]
blabla
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Gyb001 #63323 üzenetére
Szerintem már ilyen utólag bemutatós rendszer régen nincs. Ha megbüntettek, megkaptad a csekket is... nem hiszem, hogy sok mindent tudsz már ezzel kezdeni. Max befizeted.
Az utazási szabályzatukban is le van írva, hogy ezért büntetés jár, mivel egy kitöltetlen szelvényt bármikor át tudsz adni másnak, azaz többen is használhatják, ami veszteség az mvk-nak, ezért bírságolnak.
[ Szerkesztve ]
blabla
-
bnorci71
addikt
-
mycso
veterán
válasz Gyb001 #63323 üzenetére
Jártam már annó én is így, hogy elfelejtettem kitölteni, megesik.
Ott hibáztál, hogy aláírtad a jegyzőkönyvet, amiben valószínűleg az szerepel, hogy nincs/nem is volt érvényes bérleted.
Amikor az ellenőrzéskor nálam kiderült, hogy nincs kitöltve és jól megakartak szexuálni, akkor zsebrevágtam, és mondtam, hogy otthonhagytam, de szeretném bemutatni, bár így is kellett valami 1-2000ft-ot fizetnem.
Na meg nekem állt az ellenőr, hogy dehát ő làtta nálam kitöltetlenül....de mondtam neki, hogy sajnálom rosszul látta.
Jók ezek a kis jogi csavarok...“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Diokhan
addikt
válasz Gyb001 #63463 üzenetére
Szerintem lektronikai boltban több esélyed van rá. Csavarboltban nem találsz ilyen kis méretet, mert szinte senkinek nem kell.
Placi tetszik a Termninátor idézeted...!
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
jFox
addikt
válasz Gyb001 #63932 üzenetére
A nagy Tesco-ban mintha lenne a pénztárak meg az üzletsor között.
De majd jön wwenigma és megmondja a tutit.Más:
Egy külföldi csomagom már itt van Magyarországon, de azt írja a követés, hogy " Miskolc 10 Letétbe helyezve."
Ez miért van? Semmi értesítést nem kaptam.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Gyb001 #64708 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/281697266598
Innen a tipp, pont most.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Depression
veterán
válasz Gyb001 #65580 üzenetére
Nekem a vessző előtti résszel volt bajom, általában valamit szoktak írni. Így nekem ez még mindig google fordításnak tűnik. Vagy már én öregedtem ki ebből.
Gigabyte R9 270x 2gb OC eladó. Dobozával, minden tartozékával. Chiplandben vásárolt.
Miskolc környékén akár házhoz is viszem.
3 nap próbagari. 28k.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
bnorci71
addikt
válasz Gyb001 #67430 üzenetére
köszi
találtam egy fórumot ahol erről írnak, de gugli fordítással sajna nem jutok előbbre
az angolom meg ......hagyjukELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
fila
senior tag
válasz Gyb001 #74839 üzenetére
"Azoknak a jóhiszemű úthasználóknak, akik tévedésből hajtottak fel a díjköteles úthálózatra, a felhajtástól számítva maximum 60 perc áll rendelkezésükre, hogy megvásárolják úthasználati jogosultságukat."
Ha véletlenül legközelebb mégis fizetős szakaszra futsz, gyosan vegyél egy heti matricát.
Megúszod a büntetést.Egyébként 5000-ért kapsz megyei éves matricát
5% kedvezmény kód minden rendelésre. iherb.com: ZCD546
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Call of Duty: Black Ops 6 - Részletek az első szezonról
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- HP Pavilion AIO 27-ca2001nn 8A6Z6EA számítógép eladó!
- iPhone se 2016 gyári független
- Hibátlan - Cooler Master - Fractal Design 600W ATX tápegységek
- Eladó ÚJ Russell Hobbs Large 27040-56 rízsfőző és pároló készülék - 2 év garancia
- Eladó 2 hónapos 3 évig garis Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB! Csere is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest