Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1r3b1rd
tag
válasz
Bull Boss #62993 üzenetére
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek !
Mostmár kíváncsi vagyok erre a notira, mert ahány leírást olvastam, az annyi féle kiszerelést írtak: DDR vs DDR2, IDE vs Sata HDD, Celeron M vs Pentium M cpu.
Nos igen, nem mai darab az biztos. Kikérdezem a tulajt hogy mit óhajt végül vele kezdeni, mert eredetileg arról volt szó hogy sima reinstall, úgyis csak recepteket néznek rajta+hír olvasás, utána kitalálta hogy jó lenne bővíteni. Most elkezdtem kalkulálgatni, és feltételezve hogy cserélhető a cpu vmi értelmesebbre + ram bővítés igaz hogy filléres tétel, de nagyon sok értelmét nem látom.
Hirdetésekben 13 körül már komolyabb kétmagosokat kapni, 25-30 körül pedig már üzleti széria, esetleg komersz max 3-4 éves gépeket kapni ami már jópár generáció eltérés.
A végén még lehet sikerül rábeszélnem egy ilyen megoldásra. Pláne ha sikerül vmi kis pénzmagért eladni a mostanit.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest