Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitu
aktív tag
válasz
Bull Boss #48198 üzenetére
Magánszemély sem mindig tuti. Az astra-nál annyi dolog kiderült, és sajnos utólag. Elvittem átvizsgálásra, de nyílván ott sem tudnak mindent megmondani. Műszakin derült ki pl. hogy nem a gyári motor volt már benne, amit persze a tulaj "elfelejtett" közölni.
A legtutibb amit ott megtanultam, hogy nem szabad "beleszeretni" az autóba.
Ez most az elsőszámú kiszemelt, este felhívom. Barcikán van, esetleg ha valaki tud róla infót, azt megköszönném.
-
Bull Boss
őstag
Ha csak teheted magánszemélytől vegyél autót. Egyetlen kereskedés tudok ami annyira nincs messze az Auto Part Jászberényben, azt szivesen ajánlom, jófejek, megkimélt autókat tartanak és még alkudni is lehet velük elég szépen
Borsod Heves megyei kereskedéseket kerüld el, törött szarokat árulnak. Barcikán van néha 1-2 korrekt de aranyáron adják. Hajdú biharba is rengeteg lehúzós kereskedés van. Csak ismételni tudom magam, ha csak teheted magánszemélytől vásárolj
szerk: A festékrétegmérőnek lehet hinni, de kérd el a kereskedőtől, vagy vigyél magaddal. Mert ő ugyan megmutatja neked a rétegvastagságot, de azt is tudja, melyik részére kell tenni az adott elemnek, hogy normál értéket mutasson.....
-
elistvan
őstag
Asus a7n8x 462-es lap 3db púpos kondival (de megy) sempron procival gyári hűtővel. Eladó! (Lehet a hátlap is meglesz valahol.) 1500Ft
-
Pitu
aktív tag
válasz
zsolt1225 #48194 üzenetére
Ilyenkor nem lehet jogi úton támadni? (garancia/valótlan adatok állítása..stb.) Vagy ha "ügyesen" fogalmazza meg a hirdetést akkor védve van?
Festékvastagság mérővel simán kimutatható hogy volt-e javítva, újrafényezve. (Egyébként gondolkodom egy ilyen eszköz kölcsönzésén.)
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
elistvan #48187 üzenetére
Szerintem a trixont hanyagold. Én nem hallottam semmi jót róluk,de mikor én is néztem autót volt náluk neten egy kocsi. Oda volt írva megkímélt szép törésmentes stb. állapot, és az egyik képen ha ráközelítettél lehetett látni, hogy törve volt. Amit kb. ha ránéz egy laikus is látja, csak oda kell nézni.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni fejkamera kérdésben? Amit hegyi bringázáshoz vagy lovagláshoz lehetne használni?
Nem kell csúcsminőség, de ne is legyen szar, illetve megfizethető legyen.
Gondoltam hátha van itt valaki, aki tudna segíteni tanácsokkal.
Köszönöm
-
Pitu
aktív tag
-
elistvan
őstag
Vicces helyzet, mert a Roland az utca végén van, a Trixon az utca elején. (Én meg a szüleimnél vagyok a közepén.) Amúgy van ismerős aki a Trixonban dolgozik. Ha jól tudom damaki a tulaja Virág Tamás. Bár én a Rolandról (ugyebár az a Matesz Roland a tulaj akinek a szüleié az Izetta barcikán meg egy cukrászda, illetve övék a templommal szemben a Diana is Edelényben most újították fel.) jobbakat hallottam a másikban én nem látom, hogy annyira pörögne a forgalom.
-
elistvan
őstag
FSP-400HLN tápegység cserélhető másik minőségi tápra. Nincs rajta +4-es alaplapi csak +6-os ág. DE egy rakás ide+sata van, viszont nekem +4-es alaplapi csatis kellene. Vasárnapig Edelényben, utána Sajószentpéter, Miskolc.
-
Lajkó
őstag
Ha autót akarsz venni akkor azt ne Borsodban tedd meg! Pest, vagy Felfelé Moson felé! Sokkal értelmesebb áron vannak, amiket behoznak Osztrákból, vagy Németből! Igaz van bennük kilométer, de az nem az itthoni utakon megtett! Én pl. most vettem egy Sárga 3 ajtós 1.8i 2001/12 havi Focus-t majdnem 200.000 km-rel, de nagyon egyben van!!
Azért kíváncsi vagyok haza tudom-e hozni a lábán! -
Ronyman
aktív tag
Nincs valakinek egy Toshiba laptop töltője kölcsönbe?
Adatok: 15V 8A 120W
Speciális 4 tűs kialakításHA esetleg működik a gép vele akkor meg is venném!
-
Pitu
aktív tag
Kb mennyit bírnak ezek felújítás után?
Felvettem még a listámra a Honda Jazz-t is. Szombaton délelőtt egyébként felkerestem 6 autókereskedést a környéken. Ezek közül egynél volt segítőkész az eladó (Mályi előtt közvetlenül), volt pár ahol oda sem jöttek...
Kollégák ajánlottak Encsen egy kereskedést, ill. még Nyíregyházán gondolkodom. -
mycso
veterán
(#48163) Pitu: foglalkozik 1-2 cég lendkerék felújítással is, olyan 40k körüli áron, garanciával (mint alternatíva)
(#48165) Bull Boss: huhh, viszont a hangja az 1.6tdci-nek, na az durva, mint egy 30éves fordtransit, na de semmi az 1.7cdti opel dízeléhez, az meg egy traktor
(#48175) kicsitrash: nekem van, használom, bár nem a stick-ben, hanem telefonban, de valahol meg van itthon a stick is
-
Bull Boss
őstag
válasz
kicsitrash #48177 üzenetére
a C max is azért egy elég testes autó, azért csak egyterű.. igaz legtöbbször egyedül járok vele városba, de elég nehéz lábbal, még nem sikerült 6 felé zavarni.
-
kicsitrash
aktív tag
nem használ valaki digis stickes internetet? Ki szeretném próbálni, milyen a ping...
-
üszök
őstag
válasz
icemad #48171 üzenetére
Ez megmondja a tutit mit tud
A nem eredeti kártyák már ott lebuknak,mikor be teszed 64 Giga feletti üres helyet mutat. 56 Giga körül kell lennie ha eredeti.De hogy a kérdésedre is válaszoljak,én a Toshibát még 10-ért sem tudtam eladni egy hónap alatt.
-
elistvan
őstag
Eladó a képen látható független Nokia 5130 xpressmusic telefon.
(Alap telefon, zenelejátszó, rds rádió, micro sdvel bővíthető, 2mpx kamera...)
Hibája:
A számgombok mennek, bekapcsol, de a 4 irányú dpad és a hívást fogadó/elutasító gombok feletti rész nem.A telefonhoz 2db gyári akku, egy második ház egy rózsaszín dobozos neudiumos füllhallgató is jár.
Valószínűleg billenyűzet fólia, mikrokapcsoló vagy forrasztási baja lehet,. A számgombok működnek. Nem szedtem szét.
Csere érdekelhet 775ös/am2-es alaplapra. Vagy kisebb core2 procira (e2180)+775ös alaplapra
-
icemad
nagyúr
64gigás noname microsd mennyit érhet? (elméletileg class10)
-
ragamof
csendes tag
Autós topic!
Keresek:
Opel Astra H 1.6 kombi 2007 utánit
2,5 - 3 szobás lakást Kilián, Diósgyőr vonalon!
Ötlet infó van küldjétek.
Készpénzzel fizetek, jó tippet jutalmazok!
Valamint DVB-C Set-top box tapasztalat továbbra is érdekel!
Köszönöm!
Üdv:
R
-
Pitu
aktív tag
válasz
Bull Boss #48165 üzenetére
Köszönöm, lehet kereslek ha találok ilyen típust. Illetve az alap hogy átnézetem a szerelőmmel is. De, nem akarok autós topicot indítani itt.
Annak örülnék ha sikerülne olyan magánszemélyt találni, aki el akarná adni az autóját, de még nem hirdette meg. A jó vételekre gyorsan lecsapnak.(#48164) F.B.I.: városban ~heti 2-szer járnánk autóval, illetve havonta 2-szer szüleimhez (Kisvárda mellé). Autóra a születendő gyerekem miatt van leginkább szükség.
-
Bull Boss
őstag
nagyon jó dinamikus nem a LE-t nézem hanem a nyomatékot az pedig van elégjól. Országútija ha hiszed ha nem 4,1-4,3 110el. Városban 5,8 a max kitaposva is. Nekem a ráncfelvarrott van (2007 utáni) de a régibe is ez a motor van. Ez az évi futásteljesitmény dolog nálam csak akkor lett volna kérdéses ha ujonnan veszem a felár miatt, de használtan már nagyon jó áron ki lehet fogni megbecsült darabokat. Dizelből igaz csak Maxx motiont adok neki (460/L) de még igyis nagyon kedvező a fogyija. Előtte 3 benzines verdám volt, kicsit elegem lett a 9-10 literes fogyikból, azért döntötem emellett. A belső méretei nagyon jók, extranagy lábtér. Ha kérdésed van tedd fel nyugodtan, szivesen válaszolok én eléggé körüljártam ezt a témát egy pár hónapja rengeteg autót megnéztem.
szerk: egyébként olvass népitéletet a totalcaron az 1.6 TDCI-kkel nincs sok baj, nem hiába van sok céges flottának ilyenje. Persze azért mint minden autónak ennek is meg kell adni minden jót. -
F.B.I.
veterán
Ha sokat tolod városban, akkor felejtsd el a dízelt (nekem is az van). Egyszerűen nem melegszik rendesen a motor a rövid távok miatt és ez előbb-utóbb nem fog neki tetszeni. Most egy sima 90 lovas Passat van, ami sajnos csak 2 literrel eszik kevesebbet városban, mint egy 1.8 benzin C Vectra. Ami megérte és jó volt, az egy új multijet Splash volt de az sem tudott meleget csinálni, a rövid távok miatt.
Inkább benzin, valami Toyota Avensis vagy Vectra. -
Pitu
aktív tag
válasz
Bull Boss #48161 üzenetére
Unixnál ~150K a legolcsóbb (SACHS) kettőstömegű, kedvezményekkel ez biztosan csökkenthető. Az astra-val 2 év alatt ~15-16ezer km-t mentem, ami inkább érv egy benzines mellett. Viszont a hozzászólásod alapján szétnézek a 90 lovas diesel c-max-ok között is.
Mennyire dinamikus egyébként ezzel a motorral az autód?
-
Bull Boss
őstag
Én nemrég vettem, egyenlőre kopp kopp semmi bajom vele. Azért is irtam a 90lovast, mert azok megbizhatóak nincs benne részecskeszűrő például. A 109 lovasokkal sok baj van. A kettőstömegű meg túl van misztifikálva, illetve csak a gyári ára olya magas, megfelelő forrásból azért baráti áron hozzá lehet jutni. ha arról van szó.
-
ragamof
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek DVB-C set-top box-val kapcsolatos tapasztalata? (nem olyan amit a szolgáltató ad)
Szeretnék egyre beruházni, valami jobb darabra.Csak olcsóbb a monitorból tv-t is csinálni, mint tévét venni....
Köcce a tanácsot előre is!
Üdv:
R
-
Pitu
aktív tag
válasz
Ronyman #48158 üzenetére
Tavasszal eladtam, viszonylag jó áron. Nekem sajnos nem vált be. Opel topic-ban van egy history-ja.
Egyedi eset lehetett, mert sokan meg vannak elégedve a márkával/típussal. Az erősítő/láda viszont maradt.
(#48157) Bull Boss: dieseltől kicsit tartok, talán a régi tddi ford-okat még bevállalnám. Az újakra van panasz, meg ott a kettőstömegű.
Benzines C-max viszont vonzó számomra.
-
pc-user
senior tag
Sziasztok! Ha esetleg lenne valakinek egy elcserélhető mezei tolómérője, az kérem dobjon privit!
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok.
Eladó cuccok:Fehér független LG G2 teló akció szerdáig
Corsair Vengeance C70 (fehér) ház
Átvétel: Miskolc
-
Gabir
aktív tag
Szép (esős) napot!
Fémházas Philips BD-lejátszó, NAS, tápegység, Powerline adapter eladó!
Érd. priviben kéretik! Köszönöm -
Pitu
aktív tag
Sziasztok!
Eladó személyautót keresek 1.6mFt-ig. Legalább 2002-es évjárat, gyerekbarát, megbízható típus érdekel.
Ford Focus, Skoda Octavia/Fabia, Toyota Corolla, VW Golf/Bora. -
Bull Boss
őstag
Légyszi akinek van felesleges Pennys matricája, mert nem gyűjti irjon rám. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Whatch SE 2.generáció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Politika
- iPhone topik
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest