Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Superman

nagyúr

válasz stol #18 üzenetére

Üdv!

Akkor én is mondok egy kritikát. Nincs semmi különös bajom a bolttal, de még a múlt év decemberében szaladgáltam az egyik gépemhez DDR400-as Kingmax Superramot venni és sajnos nem volt benn az egyik miskolci üzlet tulaja (jó barátom), akivel cserélni és kereskedni szoktam, egyébként is ki voltak fosztva az üzletek.

Bementem a Darkcompba, előadtam, mit szeretnék, vagy 512-es vagy 1 gigás Kingmax Superram modult. csak 512-es volt. Mondom oké, akkor kérek egy 512-est, mert nekem is volt itthon egy ilyen modulom, mondom jó az. De aztán mást gondoltam. Mondtam az eladó gyereknek, hogy van nálam egy 1 gigás Kingmax, ha beszámítja kettő 512-es modulba, akkor jó, még rá is fizetek, mivel használt, garanciapapír is nálam volt.

Erre közli velem, nagy nehezen megértette mit akarok, hogy 7 ezer (!!!) forintot tud érte adni, őt nem érdekli mennyi volt (20000HUF körül volt akkoriban egy ilyen modul) és még nekem kéne az egyetlen szem 512-esre ráfizetni 4 ezret. Kicsit megállt bennem az ütő, majd megkérdeztem, hogy komolyan kérdezi-e. Vállat volt, én meg otthagytam.

Szóval, tudom, hogy a használt cuccok ára, max a nagyker ár 80-90%-a lehet, de ennyire nyerészkedni nem kellene szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák