Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Szerinted - mint ezek szerint szakember - miért nincs az európai gyártók palettáján FHEV modell?
Én valahogy a PHEV-k létjogosultságát nem látom.
Viszont az általad leírtak alapján a Stellantis-féle MHEV technológia pont az FHEV irányába tart. Mi szól az MHEV mellett és az FHEV ellen? Attól eltekintve, hogy nyilván minél nagyobb az akksi, annyival drágább lesz az autó. Egy FHEV például nem csak harmadikig tud tisztán elektromosan menni, hanem akár 70-100km/h esetén is.
Én most a második FHEV-met nyúzom (előző japán volt, a mostani koreai) több okból is és nem értem, hogy miért csak a Toyota/Lexus és Hyundai/KIA/Genesis brandek nyújtanak alternatívát ezzel a technológiával. Amit egyébként nem bánok, mert rengeteg japán és koreai autó volt és van is a családban és egytől egyig remekül mennek, a mostanival is maradéktalanul meg vagyok elégedve, csak a szélesebb választék hiányát sajnálom. Na meg európaiként nyilván szívesen támogatnám az európai brandeket. Én csodálkoznék, ha egy Octavia/Golf, vagy egy Tiguan/Kodiaq FHEV hajtással ne lenne jó alternatíva pl. családiautóként egy TDI helyett. Vagy hogy Neked kedvezzek 308/Astra, vagy pont a tesztben szereplő 5008-as.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Főleg arra, hogy meglegyen a kvóta, ehhez pedig az elektromos hajtás minimumát adják a gyártók. Egy 5008-as Peugeot-ban próbáltuk megfejteni.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest