Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Párom eléggé rá van kattanva a Temu és egyebekre... onnét meg az összes létező futárszolgálattal jött már valami... fincsi helyen is lakunk (gps se hoz ide
) így még problémásabb az átvétel
Samedy az biztos nincs toppon... én azokat szeretem ahol az oldalukon nyomon lehet követni ,hol merre jár a csomag.. és akkor kb lesz@rom az utánvétet... eleve nem ülök itthon egész nap... valakinek dolgoznia kell ,hogy a számlámon legyen pénz... nagymama sem ül itt.
Nekem is volt reklamációm ,hogy hol a csomag... de vagy a rendszerük volt tré ,volt hogy a futár nem volt toppon ...és volt hogy utánvétes csomag ment vissza.
Ha jól tudom pár webshop listázná a kedves felhasználókat ,hogy milyen arányban veszi át a csomagot.
Plvastam annó cikket ,hogy tök jó kisérleti hely vagyunk a csomagküldő szolgálatoknak... szabadpiac van ,a törvények lazák ,így lehet kisérletezni mennyire lehet lehúzni a népet /hogy lehet jól végezni a szolgáltatást... stb
Új hozzászólás Aktív témák
lo Csak egy kicsi szösszenet ,hogy mit tehetsz jogilag...Ugyi az UTÉNVÉT ami "az ami ad neked mindent lebíró...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest