Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
még nem vagyok de leszek, most épp nincs raktáron a gép de napokon belül lesz és akkor megrendelem

macro módot nem tudom miért hiányolod belőle, hiszen van benne és nagy jó makroképeket csinál az éjszakai képeknél lehet fókusz gond mint minden segédfény nélküli gépen (nem értem miért hagyják ki, a kis point-n-shot sonymon is van.. ) de ez a z3-ra is igaz.
zoom működik video módban, több sebessége van, hogy a fókusz menníyire tartja a lépést vele azt nem tudom -
Den
veterán
én is e két gép közt vaciláltam, de a steves digicamen megjelent z3 teszt után a canon mellett döntöttem. nagyon gyenge a z3 képminősége, ami kissé érthetetlen számomra, mert kedvenzem az a1, és nem erre számítottam a minoltától.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bixolon Orderman SRP-350 plus III Direct Thermal blokknyomtató,180dpi,72mm,usb,lan,számla,gar
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- EPSON TM-T20/III M267E Direct thermal blokknyomtató,USB,Ethernet
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A06 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még egy két év és remélem lesz ilyen