- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gitros
aktív tag
Én konkrétan valami ilyesmire gondoltam: [link]
Ez ugye 1300MHz-en megyen... Amennyire tudom ez Kb. 6-700MHz-es Celeron teljesítményét tudja hozni. (Azért nem is gondolkodtam soha az általad említettekben, mert sztem, egy 500MHz-es Epia egy sima K6-2-essel befogható... úgy 2000 forintból)
De méregdrága... még mindig. Az Intel alternatívája 11nettó!!!
Ennyiért egyszerűen befoghatatlan.
Simán best buy.Uff Gitros voltam...
-
Gitros
aktív tag
Egen... bár én nem voltam tisztában az árával, de szinte sejthető volt, hgoy valhogy így alakul.
Egyébként relat...
Via Epia annó 60 magassága volt (boltban). Most nem tom mennyin tendálhat de sztem olyan 40-50 lehet az is.Ebbe az Alba lapba notiram kell, proc, hűtő... Tuti nem áll meg a cucc 80 alatt. Oks, hogy megeszi asztalostul a többi hasonló apró cuccokat, de ez már átesett a ló túlsó oldalára.
Ez inkább barebone-ra jó. Fícsörök alapján... oda viszont kéne egy VGA bővítés is. Tehát az is kilőve...
Érdekes öszvér na!Uff Gitros voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest