- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gitros
aktív tag
Én konkrétan valami ilyesmire gondoltam: [link]
Ez ugye 1300MHz-en megyen... Amennyire tudom ez Kb. 6-700MHz-es Celeron teljesítményét tudja hozni. (Azért nem is gondolkodtam soha az általad említettekben, mert sztem, egy 500MHz-es Epia egy sima K6-2-essel befogható... úgy 2000 forintból)
De méregdrága... még mindig. Az Intel alternatívája 11nettó!!!
Ennyiért egyszerűen befoghatatlan.
Simán best buy.Uff Gitros voltam...
-
Gitros
aktív tag
Egen... bár én nem voltam tisztában az árával, de szinte sejthető volt, hgoy valhogy így alakul.
Egyébként relat...
Via Epia annó 60 magassága volt (boltban). Most nem tom mennyin tendálhat de sztem olyan 40-50 lehet az is.Ebbe az Alba lapba notiram kell, proc, hűtő... Tuti nem áll meg a cucc 80 alatt. Oks, hogy megeszi asztalostul a többi hasonló apró cuccokat, de ez már átesett a ló túlsó oldalára.
Ez inkább barebone-ra jó. Fícsörök alapján... oda viszont kéne egy VGA bővítés is. Tehát az is kilőve...
Érdekes öszvér na!Uff Gitros voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest