Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
mivel én carpc-t alapoztam erre a lapra, így nagyon körbejártam a témát mielőtt ráakasztottam a speciális tápra... az ATX12V csati nélkül meg se mukkant, de marhaság mert a 12 voltos ágról szinte semmit nem vesz fel, asztali vinyóval 1A alatt, felpörgő DVD-vel is bőven 2A-en belül (tehát elég levágni egy döglött táp ATX12V csatiját és bekötni a 12 voltos ágba)... az 5 voltos ágat szívja perifériák függvényében bő 5A-el. a pc2car fórumon vesézgetjük a lapot, mert rendkívül népszerű, sebességben keresztbe lenyeli bármelyik VIA lapot, árban pedig verhetetlen... ha gondolod regelj és olvasgass...
-
Sir Psycho
aktív tag
Az E-boltba mikor én vettem, telefonon azt mondták csak passzív, van nekik.

Igen kell a 4 tűs mint felettem is írták. Van hozzá átalakító, molexről le tudod venni, vagy halott tápról levágod a 4es tüskesort.
Nekem a procin egy Noctua NC-U6 van a chipsetre meg az eredeti cpuhűtő került fel. A táp ventije tudja némiképp a hőt elszívni így a proci netezés köben (oprea 12-16ablak) volt ~40fok. Azóta anyit változott a helyzet, hogy a procit kicsit meghúztam. Jelenleg 1,6-on ketyeg tesztüzemben, játék alatt! (igen játékkal is terheltem, ut2004et simán viszi
) a proci hőmérséklete 58fokba maximalizálódott. Kiváncsiság gyanánt egy 8cm-es ventit rádugtam a hátsó venticsatira és leszabályozva 1300-ra a fordulatot a chipsetre rakva (ebből a noctua is kap kicsit), a hőmérséklet ~52fokra ált be. Gondolkodom h rárakom a 8as ventit, vagy esetleg egy 7centissel megtámogatva még lejebbb lehet vinni a hőt. Képekkel ha hazaértem tudok szolgálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- E-roller topik
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a proci hőmérséklete 58fokba maximalizálódott. Kiváncsiság gyanánt egy 8cm-es ventit rádugtam a hátsó venticsatira és leszabályozva 1300-ra a fordulatot a chipsetre rakva (ebből a noctua is kap kicsit), a hőmérséklet ~52fokra ált be. Gondolkodom h rárakom a 8as ventit, vagy esetleg egy 7centissel megtámogatva még lejebbb lehet vinni a hőt. Képekkel ha hazaértem tudok szolgálni.