Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
sztem felesleges bonyolítás mindez, az MS Virtual PC full ingyenes! image-es vinyót beállítani, azt egy bútlemezről fdisk-el felpartícionálni, megformázni rendszernek, és már be is bútol a DOS az újraindítás után. hozzá kell csapni egy image-re irányított floppy meghajtót, és lehet használni...
biztonsági másolatokat meg persze az image fájlról lehet készíteni, és akkor bármikor visszaállítható ami éppen kell...
-
Peter789
senior tag
szerk: oopsz, nem ide

-
Peter789
senior tag
mivel én carpc-t alapoztam erre a lapra, így nagyon körbejártam a témát mielőtt ráakasztottam a speciális tápra... az ATX12V csati nélkül meg se mukkant, de marhaság mert a 12 voltos ágról szinte semmit nem vesz fel, asztali vinyóval 1A alatt, felpörgő DVD-vel is bőven 2A-en belül (tehát elég levágni egy döglött táp ATX12V csatiját és bekötni a 12 voltos ágba)... az 5 voltos ágat szívja perifériák függvényében bő 5A-el. a pc2car fórumon vesézgetjük a lapot, mert rendkívül népszerű, sebességben keresztbe lenyeli bármelyik VIA lapot, árban pedig verhetetlen... ha gondolod regelj és olvasgass...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Gaming notebook topik
- ASUS notebook topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS TUF Z790-PLUS WIFI garival, mindennel, dobozos újszerű, PCIe gen5
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti gari! -
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest