- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
sztem felesleges bonyolítás mindez, az MS Virtual PC full ingyenes! image-es vinyót beállítani, azt egy bútlemezről fdisk-el felpartícionálni, megformázni rendszernek, és már be is bútol a DOS az újraindítás után. hozzá kell csapni egy image-re irányított floppy meghajtót, és lehet használni...
biztonsági másolatokat meg persze az image fájlról lehet készíteni, és akkor bármikor visszaállítható ami éppen kell...
-
Peter789
senior tag
szerk: oopsz, nem ide
-
Peter789
senior tag
mivel én carpc-t alapoztam erre a lapra, így nagyon körbejártam a témát mielőtt ráakasztottam a speciális tápra... az ATX12V csati nélkül meg se mukkant, de marhaság mert a 12 voltos ágról szinte semmit nem vesz fel, asztali vinyóval 1A alatt, felpörgő DVD-vel is bőven 2A-en belül (tehát elég levágni egy döglött táp ATX12V csatiját és bekötni a 12 voltos ágba)... az 5 voltos ágat szívja perifériák függvényében bő 5A-el. a pc2car fórumon vesézgetjük a lapot, mert rendkívül népszerű, sebességben keresztbe lenyeli bármelyik VIA lapot, árban pedig verhetetlen... ha gondolod regelj és olvasgass...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 8 gb ddr3-1600 mhz Corsair tuning ram
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest