- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Nagyon köszönöm, ez kiváló tipp volt, már meg is rendeltem, ez tényleg jó ár.
Chaser: Kösz a választ, akkor már inkább a foxconn háznál maradok, az csak 9-10 ezerbe kerül és van benne 220 V-ról működő full táp. Remélem, kisméretű, mert egészen kicsi dobozba akarom építeni, de majd megkérdezem a boltot.
Ami pedig az 1.3V-os Vcore-t illeti, szerintem nem nagy feladat lecsökkenteni, főleg ha elektroműszerész vagy. Jópár éve vettem egy TUSL alaplapot, szintén letöltőgépnek (Tualatin Celeronnal), most is azt használom (még). A süket Asus csak a Vcore növelését engedélyezte a BIOS-ban, a csökkentését nem, ráadásul a processzor VID lábaival sem lehetett játszadozni, mert a processzor típusa alapján állította be a Vcore-t.
Megkerestem a lapon a feszültségszabályozó IC-t, neten kikerestem az adatlapját. Ennek alapján elcsippentettem rajta a szükséges lábakat és láss csodát, máris sikerült alaposan levinni a Vcore feszültséget. A gép azóta is atomstabilan működik, 100 Mbites hálón tölt le egyszerre 50-60 torrentet is, megy rajta FTP szerver és hasonló finomságok,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged