Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Fogyasztásban se rosszabb alulfeszelve a procit, mint a GLY2. Mikor a tesztekben láttam a chip fogyasztását hittem is meg nem is, de a borda tapizás végképp meggyőzött
Mérete nagyobb a lapnak kicsivel, tudása meg felszereltsége viszont sokkal de sokkal jobb. Letöltőgépnek is inkább ezt venném már, ráadásul még olcsóbban is jutottam hozzá, mint az intel laphoz.szerk: ráadásul viszi az 1080p-s HD filmeket, ajánlottak egy KM player nevű progit, ami csodákra képes

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Pánik a memóriapiacon
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6000Mhz CL28 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Steel 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz CL16 - XMP - 5 év garancia
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 8200MHz CL38 - XMP - 120 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mérete nagyobb a lapnak kicsivel, tudása meg felszereltsége viszont sokkal de sokkal jobb. Letöltőgépnek is inkább ezt venném már, ráadásul még olcsóbban is jutottam hozzá, mint az intel laphoz.