- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
Elvileg ugyanaz az alapja van hogy ezt hozza be rá kb. Beelink a magja kb.
Persze nem egy az egyben de az alapjai azonosak elvileg.
Legalábbis ezt találtam a neten. Most lett is probléma de ez szerintem tápkábel kontakthiba gyanús. Volt hogy 1-2 percig volt jó azt elment kikapcsolt volt hgogy 45 percig s fel is raktam még gamet is pedig rá. S ha hozzáértünk a tápkábelhez vagy feljebb raktuk az asztalra jó lett majd 10 perc múlva elment a gép megint. De ezt holnap le tudjuk tesztelni. HDMI kábelt 2-3 at 2 monitoron 1 tv-n teszteltük nem az volt a gond. De visszacseréli a srác ha gond van azt mondta még megnézzük holnap vagy hétfőn. Ez is kínai külföldről érkezett. Lehet biztosabb ha itthoni boltból veszed bár az is Kínából jött az tuti csak sokkal drágább amúgy. Mert oda azonnal vissza tudod vinni ha gond van. Ezt egy hétig tesztelte egy teszter srác aki ilyeneket és rollereket is elektromos bicajt is MINI PC ket is tesztel. S e srác barátja adja el ezen dolgokat mert ő ilyenekkel nem foglalkozik a munka és tesztelés és egyebek mellett. Kint voltam s magam vettem át amúgy. A srác megbízható a hardverapró szerint teljesen mielőtt valaki írná! Ez amúgy 109e Ft volt és ugyanez 170-180e volt asszem külföldről amúgy. Ez is ugyanaz csak 8745HS kb ugyanaz mint a H255
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- IBM-19"-Console-7316-TF4-18.5"-TFT-1U-ENG-USB - Monitor rackhez
- Axxiv-Cun-Verva-T4E305R- torony -Intel-Xeon-E3-1240-v5 -32GB-2x480GB-SSD+ 2TB hdd
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest