Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DravenMoral

senior tag

válasz worxland #2032 üzenetére

Nem tudom mit jelent a nem túl acélos kifejezés, mint mondottam, apám gépe egy i5 3570-es procival rendelkezik, és a mai napig teljességgel gyorsnak vélem alapvető felhasználásnál, sőt.. Pedig abban csak egy sata 3-as ssd van, és 8gb ddr3 memória, nem pedig ddr5, ill. m.2 nvme ssd. De persze kinek mit jelent a gyors. Nekem ez a szint is bőven az, pedig a fő gépem egy Ryzen 7 8700G-s alapokon nyugvó erőmű, elég jó árban raktam össze annó. De azóta is gondolkozom rajta, hogy eladom. Mindig követtem régebben a trendet, annyi meg annyi gépet raktam össze magamnak, egészen a Ryzen 7 5800x3D, rtx 3080ti-ig, de manapság munka mellett már rájöttem, hogy teljesen fölösleges csupán csak trendből ennyi pénzt ölni ilyen bugyutaságokba, mikor az 50ezres pc is ugyan olyan szolgálatot tesz, ha nem játékra van használva. Sok szakmai topikban olyan szinten túllövik a segítők az kérdezők igényeit, hogy rossz nézni. És még elhitetik velük, hogy sokkal többet kell költenie, mint a keret, mert az úgy jó.

Új hozzászólás Aktív témák