Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz azbest #1411 üzenetére

A SER8-8745HS volt baromi jó áron (570€) Amazonon, de most elfogyott. 32GB DDR5 Crucial + 1TB Crucial P3 Plus SSD, és baromi csendes.

Tegnap kipróbáltam a BIOS-ban, hogy felvettem a hűtőventit always full-ra, és megerősítette, hogy még a fél órás Cinebench stressz tesztben, Performance módban sem ment maxon, miközben végig 90C max hőmérsékletet tudott.

Gamelés közben tök normális hangja van, de ami legjobban bejön, hogy akkora a hűtőventillátor, hogy a hangja elég mély, így még pörgés esetén sem zavaró.

Nagyon baba kis gép, de az USB-kkel még mindig nem vagyok kibékülve. Rendeltem két 3.2-es 10Gbps passzív hubot, remélem az egyik jó lesz közülük. Aktívot nem merek, egy gépemet már majdnem kinyírt a visszafolyó áram, de szerencsére annak a BIOS-ában volt védelem, és letiltotta a portot. A monitorom kellene rákötni, meg a dongle-ket, de ahogy nézem, ez csak úgy fog menni, hogy az első HUB-ra dugom rá a másodikat is, ha nem akarok az előlapon egyfolytában bedugott kábeleket nézegetni.

Új hozzászólás Aktív témák