Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vittorio77

csendes tag

válasz azbest #1378 üzenetére

Köszönöm a gyors választ!

A dolog ott tart, hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor belép a BIOS-ba, majd onnan csak resettel lép ki. Az az érdekes, hogy ha rányomok a mentés és kilépésre, akkor el is menti a változtatott dolgokat, de már nem lép ki. Újraindítom a gépet és ismét belép a BIOS-ba (a megváltoztatott értékek pedig meg is változtak és úgy is maradtak, ergo a mentés működik).
    Próbáltam a Clear CMOS-t is, akkor törölte a beállított értékeket, amikor megváltoztattam, pl. beállítottam a dátumot és időt, az úgy is maradt a követekező indulásnál is, de a probléma megmaradt.
    Most ott tartok, hogy a beépített m2 SSD-t kicseréltem egy Samsungra, amit a BIOS lát. Ezt azért kellet megcsinálnom, mert az eredeti SSD-t nem látta a BIOS. Azt kiszedtem, egy átalakítóval csatlakoztattam egy másik géphez és az nem is látta az SSD-t. Így arra gondolok, hogy az teljesen megadta magát.
    A pendrive, amit használok, azt úgy készítettem, ahogy leírtad (menrég telepítettem egy másik gépre WIN11-et, így az tuti működik). A pendrive-ot látja is a BIOS, beállítom, hogy onnan bootoljon, de nem történik semmi. Indulás után belép a BIOS-ba és onnan nem lép ki, csak resettel. Hibát nem ír semmiről sem a gép.

A fenti 3 gépet tegnap csak átfutottam, így az általad linkelt videót is majd megnézem. Egyelőre a Beelinkre sokan írták, hogy a WIFI nem stabil. Nekem meg az kellene, mert olyan helyen van, ahol nincs LAN.

Új hozzászólás Aktív témák