Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vittorio77
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
A dolog ott tart, hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor belép a BIOS-ba, majd onnan csak resettel lép ki. Az az érdekes, hogy ha rányomok a mentés és kilépésre, akkor el is menti a változtatott dolgokat, de már nem lép ki. Újraindítom a gépet és ismét belép a BIOS-ba (a megváltoztatott értékek pedig meg is változtak és úgy is maradtak, ergo a mentés működik).
Próbáltam a Clear CMOS-t is, akkor törölte a beállított értékeket, amikor megváltoztattam, pl. beállítottam a dátumot és időt, az úgy is maradt a követekező indulásnál is, de a probléma megmaradt.
Most ott tartok, hogy a beépített m2 SSD-t kicseréltem egy Samsungra, amit a BIOS lát. Ezt azért kellet megcsinálnom, mert az eredeti SSD-t nem látta a BIOS. Azt kiszedtem, egy átalakítóval csatlakoztattam egy másik géphez és az nem is látta az SSD-t. Így arra gondolok, hogy az teljesen megadta magát.
A pendrive, amit használok, azt úgy készítettem, ahogy leírtad (menrég telepítettem egy másik gépre WIN11-et, így az tuti működik). A pendrive-ot látja is a BIOS, beállítom, hogy onnan bootoljon, de nem történik semmi. Indulás után belép a BIOS-ba és onnan nem lép ki, csak resettel. Hibát nem ír semmiről sem a gép.A fenti 3 gépet tegnap csak átfutottam, így az általad linkelt videót is majd megnézem. Egyelőre a Beelinkre sokan írták, hogy a WIFI nem stabil. Nekem meg az kellene, mert olyan helyen van, ahol nincs LAN.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 3600/3060Ti/256Gb SSD/16GB Ram/500W
- GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 7/i7-4790/16 gb tuning ram
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest