- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni nem tudja-e nekem valaki megondani, hogy mikor jönnek az első bay trial-i atom processzoros alaplapok?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni. Vásárolni szeretnek az intel d525mw lapomba egy mpci-e wifi kártyát. Ebben kellene nekem segíteni hogy milyet. Ami fontos:
- debian rendszerrel kompatibilis legyen
- dual-band et tudja
- half-Mini pcie kivitelű legyen
- nem szeretnek ra 10e költeniElőre is köszönöm a segítséget
-
Destloler
tag
válasz
Mercutio_ #16405 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, találtam 2 db ami jó lenne.
1, egy jetway mobile core i cpu megy bele 2 db sata 6.0 és 4 db sata 2.0 ez kb 40e Ft.
2, azt hiszem asrock de az FM2 cpu-kat fogad, ez valamivel olcsóbb viszont nem tudom hogy van-e olyan FM2 cpu ami 25W körül fogyaszt. -
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Olyan itx-es lapot keresek amibe mobile i3/i5+i7 cpu lehet tenni és 6db Sata 3.0 csatlakozója és 2 mini pcie csatija van, az egyik támogassa az mSata-t és legyen rajta egy PCIe csatlakozási lehetősége is. Olyan is jó ami AMD mobile CPU-s de legyenek rajta az előbb felsorolt dolgok. Előre is köszönöm a segítséget
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Tervezem a jövőben egy Jetway mini-itx lap beszerzését. Ezen a 2 gondolkozom:
Jetway NF9H-525 vagy
Jetway NF38QLB-525 ezen.Lehet én vagyok a figyelmetlen, de egyik alaplaphoz se tűnteik fel a kiegészítőknél a külső töltőt, viszont mindkettőn van 12v dc-in csatlakozó. A kérdésem az lenne hogy ez meg kell venni külön, és mekkora kellene hozzá? Előre is köszönöm a segítséget
-
Destloler
tag
válasz
Pista0001 #11810 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, valahogy nem lehet megcsinálni hogy működjön. Utána olvastam és elméletileg nem mSata kompaibilis de ott van valami HACK hogy mit kell csinálni hogy működjön. Nem tudnátok valami olyat ajánlani ami pci msata ssd vagy cf kártya helyet. Előre is kösz a segytságet
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni lehet rossz helyre írok de az Atom klub-os fórumban nem válaszolt senki. Jelenleg rendelkezem egy Intel D525MW alaplappal aminek a mini PCIE 1x-se portjába beszereztem egy 8gb mSata SSD. De nem ismeri fel csak 1.1 gb-osnak. A legnagyobb problémám az hogy nem ismeri fel biosban és így nem is lehet róla bootolni. Ha netán van valakinek ilyen lapja és ehhez hasonló, és volt már ehhez hasonló problémája és sikerült megoldani akkor az szívesen meghallgatom hogy hogyan sikerült neki megcsinálni. A segítséget előre is nagyon köszönöm
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Olyan problémám van hogy a napokban tulajdonosa lettem egy intel D525MW itx-es alaplapnak. Sajnos nincsen usb cd meghajtom, ezért gondoltam pendrive segítségével megoldok egy Fedora vagy centOS telepítését. De az inditás után minidig az irja ki hogy MISSING OPERATION SYSTEM. Bármilyen linux-al probáltam nem akarta az igazat és idegesít hogy nem megy pedig szükségem lenne rá. Előre is köszönöm a segítséget
-
Destloler
tag
válasz
Pista0001 #11578 üzenetére
Nekem kell elnézést kérnem mert igazad volt a két satas vinyot a táp egyik csatjárol uezmeltettem mert csak olyan molex átalakitom volta ami 1 pata molexből 2 sata molexet csináll viszont( sajnos régi a tápom és nincsen rajta alapból sata csati). Amint a két vinyo külön csatlakozóról üzemelt már nem volt semmi gond. Ha nem mondod a tápot én tuti nem jövök rá. Nagyon szépen köszönöm a segítségedet még egyszer
-
Destloler
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rendelkezem egy Via EPIA EX15000g itx-es alaplappal és olyan problémám van vele hogy nem tudom rákötni a 2 db WD 1,5 tb vinyomat. Ha csak az egyiket kötöm rá akkor szépen felpörög meg minden de ha mindkettő rá van aggatva az alaplai satara akkor furcsa hangot adnak a vinyok és még a biot is blokkolja. Előre is köszönöm a segítséget
-
Destloler
tag
Hali,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Keresek olyan mini itx házat amibe 2x3.5 hdd hely van, ami még fontos hogy kicsi legyen ne ezek a batár nagyok. Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor hiba topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honda topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Medence topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest