- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jóféle
tegnap este én is klubtag lettem egy cm stacker 915f-fel. képeket még nem rakok fel, mert eléggé ótvar a kábelezés, jelentős átalakítások várhatók e téren, lehet érkezik egy cooler, ha a gyári nem bír a 4790-nel (vagy én vagyok a fakezű, és nem raktam fel jól a coolert, vagy normális a 50 fokos idle biosban?!), és biztosan ki lesz cserélve 2 vinyó egy nagyobbra. -
Grave_444
nagyúr
Az első bekezdést nem kellett volna, azt én is tudtam.
Nagyon más választás nincsen ekkora méretben ilyesmi felépítéssel ahogy nézem.
Nekem kisebb táp lesz benne, Seasonic S12 II 520W, majd a kábeleket kell valahogy elrendeznem.
A többi alkatrész I5 4570, ASUS R9 270 DCU II, esetleg olcsóbb procihűtő lesz.Pedig 7V-ra szabályozva 750-800-as fordulaton halknak kéne lennie szerintem, ha én is hangosnak találom rákötöm molex-re, hogy 5V-ot kapjon csak.
Kösz ezt a kis összefoglalót, remélem én is elégedett leszek vele.
A mostani SG05-nél csak jobban szellőzik. -
toldy
őstag
Én továbbra is azt mondom hogy szánj rá annyit hogy 5450et szerez be, hiszen külső kártya így is úgy is kell és akkor már a 880gben működésre tudod bírni a hybrid CFX-et ( itt egyenlőre 780g+3450 van, de a 880g+5450 valószínüsítem fejlődött) ami szerintem nem hátrány a fene tudja.
-
Pista0001
addikt
Mindenképp nézz utána hogy csak a 3 monitoros kiépítésnél kell-e az egyiknek mindenképp a Displayport-ra csatlakoznia, vagy a 2 monitorosnál is.
Amúgy szerintem egy alap 3000-es vagy 4000-es lehet hogy olcsóbb lenne, nem fogyaszt sokkal többet az IGP+diszkrét mint a csak diszkrét, valamint ha az egyik monitor jó analógnak is akkor egy olyan diszkrétet kéne találnod amin gyárilag van analóg kimenet is (pl.: Asus EAH4350 SILENT/DI/512MD2, ez passzív egyslotos) és akkor nem kell az IGP meg a SurroundView mert az analóg+digitális biztosan működik.
-
Pista0001
addikt
Jól emlékeztem, a 880G is csak egy digi kimenetet tud használni egy időben, mivel a lapodon nincs analóg kimenet mindenképp szükséged lesz egy diszkrét kártyára. Azonban itt jön bibi, ha mindkét monitort digitális kimenetre szeretnéd kötni akkor 4000-es szériával bezárólag csak a diszkrét karival sem fog menni. Szerencsére van megoldás, ez pedig a surround view, amit te is említettél. Ez azt tudja, hogy mindegyik GPU mindegyik használható kimenete (tehát GPU-nként 1 analóg és 1 digitális) él, így tudsz egyszerre 2 monitort digitális kimenetre kötni.
-
zodo
nagyúr
"Magán a hdmi átalakítón van analog jel is."
Hdmi az csak Digitális jelet fogad/küld/továbbít.
Nekem nincs ilyen tv-m így kipróbálni nem tudom, de külföldi fórumon javasolták a gép újraindítását a hdmi csatlakoztatása után.
Gondolom minden lehetséges, megoldással próbálkoztál.
Driverben látja a tv-t, mint második megjelenítő?Ez csak költői kérdés, soha nem volt szerencsén 2 kijelzőt használni!
Esetleg nézz be ide, hátha tudja a megoldást.
-
toldy
őstag
Valami ilyesmi gondról én is olvastam, de nem hittem volna hogy a két digitális kimenetet nem lehet egyszere használni. Ezekszerint dvi monitor mellet akkor ellehet felejteni a hdmi-s tv-t? Az úgy cinkes, biztos nincs valami biosbeállítás? Ha odáig fajul hogy kártyát veszel akkor inkább 5450et javaslom ( ha kell van hcf, bár nem tudom mennyire hatékony de akkor már kegyen full amd-s a gép).
Esetleg bios frissítés még ami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest