Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocso
tag
válasz
superTibcsi
üzenetére
Itthon is kapható, pl.: [link]
-
Mercutio_
félisten
válasz
superTibcsi
üzenetére
Innen 7 nap alatt megjött

-
Mercutio_
félisten
válasz
superTibcsi
üzenetére
e-bay, én is onnan vettem

-
Grave_444
nagyúr
válasz
superTibcsi
üzenetére
Parancsolj nekem is ilyen van.
Ennyi pénzért nagyon megéri, talán ez a legkisebb Mini-ITX ház, amibe gamer vga is tehető és elég erős konfigot össze lehet rakni benne. 
-
Mercutio_
félisten
válasz
superTibcsi
üzenetére
Arra szeirntem röhögve elég, sőt, gyakorlatilag egy teljesértékű 2 magos ami mindenre jó, legfeljebb renderelni meg encode-olni tovább tart vele, mint a 4-8 magos drága procival, de arra amúgy is kevesen használják

Esetleg nézz be a HTPC-s topicba és kérdezősködj kinek milyen konkrét tapasztalatai vannak a cuccal, nálam rövid ideig volt, mert Tibijax megvette
de lesz még ilyen konfigom szerintem. -
Mercutio_
félisten
válasz
superTibcsi
üzenetére
Ki tudod választani, hogy a digi hangkimenetet hova küldje a PC, tudom, mert már raktam össze ezzel a lappal és procival HTPC-t.
radi: 2 tüske van, de "nyitott" a hely. A hátlapi csati kábelén, ha be van kötve a vcc rá lehet rosszul rakni a tüskékre.
-
Mercutio_
félisten
válasz
superTibcsi
üzenetére
Próbálj venni ilyen hátlapi SPDIF kivezetést, a bekötésnél arra figyelj, hogy a VCC az optikai digi kimenethez tartozik, a coax esetén az ne legyen bekötve
vagy ha olyan a hátlapi csati kábele, hogy oda is megy, akkor helyesen kösd be. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
superTibcsi
üzenetére
Körbe olvasgattam kinti oldalakon és azt írják tudod használni az SPDIF kimenetet koaxiális kábellel.
Annyi a dolgod, hogy szerzel egy 2 pines kábelt:
és ráforrasztasz egy jobb minőségű RCA anya csatlakozós kábelt. Valami ilyesmi lesz belőle:
GND értelemszerűen a külső pólus, SPDF jel pedig a kábel belső pólusa lesz.
Ez után már csak reménykedni kell, hogy Asrock is így gondolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyi pénzért nagyon megéri, talán ez a legkisebb Mini-ITX ház, amibe gamer vga is tehető és elég erős konfigot össze lehet rakni benne. 
de lesz még ilyen konfigom szerintem.
vagy ha olyan a hátlapi csati kábele, hogy oda is megy, akkor helyesen kösd be.