- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Jelen.
Felejtsd el. Tessen toldót venni. A fiam gépébe szereztem sf 450-hez plusz kábelt, de feladtam a szálankénti harisnyába húzást. A szétválasztás az okozza az alapvető gondot. Nem mindig válnak szét "egyenletesen" a derótok, hogy elegendő szigetelés maradjon rajtuk. Plusz nekem volt valami kondi gyárilag belehebregálva a szerzett kábel korbácsba.
-
Francia91
veterán
Utánaolvasgatva alapvetően jó lap, ha nem tuningolsz, és nem 12 magos Ryzent teszel bele. Ugyebár ezt sugallja a 4 pin-es CPU tápcsati is, és a hűtőborda nélküli VRM-ek. Ellenben már PCIe 4.0-ás mind a VGA slot, mind az SSD foglalat. Aki megvette tőlem, 3700X-szel használja
-
Francia91
veterán
Nem üzemeltem be végül, mert találtam egy alkalmi vétel ITX AM4 deszkát közben használtan. Azért vettem ezt alapvetően, mert jóideig nem találtam semmit (értelmes áron), és ezt jónak láttam. De mivel nem volt meg minden még a géphez, az eladó ITX lapra lecsaptam, ezt az AsRock B550M-HDV-t pedig eladtam.
Ő vette meg, elégedetten használja, esetleg kérdezd meg tőle -
Rick4
félisten
-
Francia91
veterán
Bár én ezt még 15 ezerért vettem márciusban, de belefér az NR200P házikóba
Egyik csokor kép róla
Másik csokor kép róla -
zodo
nagyúr
Szia!
Talán a következő topikokban, több sikerrel jársz. Brazos klub vagy az Ubuntu linux
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- Esik a hóóó!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged