Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

válasz GerykO #7546 üzenetére

Google Sketchup-al megterveztem, asztalos megcsinálja, kész. Táblásított fenyőből, ~2cm falvastagság, jó hangszigetelés, szép és olcsó. Egész ház kb. 2500 Ft. Nem lesz design nagydíj, de ez a prototípus :DDD , csak legyen itt, belepakolok, és tervezem a következőt, ha ez nem lenne elég jó.

Még egy normális ventit kell szereznem, de el sem hinnétek (már a nagyvárosiak), hogy vidéken ezeket a filléres apróságokat milyen nehéz beszerezni. Sebaj.
    Ami elsőre lejött, hogy a VIA proci nagyon szerény, teljesítményben és fogyasztásban is... (Apropó! Lidl -azaz a lidi bót' heti akciója a fogyasztásmérő ~2700 Ft) Az a baj, hogy a jót könnyű megszokni. Pl. otthon a gépem fejlesztem folyamatosan vs. a céges gépen 4 éve ugyan az. Ami 4 éve még jó volt, ma már kegyetlen lassúnak érzem, nyűg vele a munka. VIA-val is az a baj, hogy elszoktam az egymagosok "döccenéseitől", a filmeket írtam hogy sikerült lejátszani, de ezen kívül komoly gond nincs vele.

"Csak az a baj, hogy van is szabadidőm meg nincs." Dettó. Logouton van egy cikksorozatom, amit folytatni kell(ene), megkerestek a környezetvédők, hogy az udvart Nemzeti parká nyilvánítanák, akkora a fű :D , és ehhez még jött valami afrikai mocsári láz, amiből most lábadozom... Az elmúlt két hét katasztrófa volt. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés