Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz rxmiss #65321 üzenetére

A lapot nem vettem észre, hogy hajlana pedig én is úgy kezdtem, hogy meg se néztem működik-e a gép, csavarhúzó és kikaptam a házból. :D
    Mást még nagyon nem próbáltam, pl. Type-C display. Boottal nekem nem volt gondom, gyors volt eddig minden alkalommal.

Én épp a dekstoppal szívok. AM5 A620, de a drágább fajtából való, nem fapados lap és hasonló élményeim vannak: boot idő eleve rohadt sok, AM4-en a monitor nem kapcsolt be mire a win login screenen volt a gép, itt meg gondolkodik 10mp-t (ez konstans) mire bejön a boot képernyő... néha meg még többet, amikor épp olyanja van. Néha ránézek, hogy tényleg bekapcsoltam-e vagy wtf van. A ramkezeléssel is van valami nyűgje (gondolom a fentiekkel is összefügghet), mert még 6000-en sem stabil, 10-ből 1x pl el se indul. Aztán meg megy vígan és memtest gond sincs. Persze 7000-es rammal... Kabaré. Ja és nem is hibernál.

A Ryzen1-et hagytam ki eddig, Ryzen2-től mindenem volt, noname és jó chipes ramokkal is szinte mindig és azonnal max OC-vel toltam gond nélkül. A híres ramproblémákból, nehézkes tuningból semmit nem érzékeltem. Ez meg olyan mint vmi erősen bétás lap.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés