- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
Behelyeztem a b580-at, nekem a cpu tudja a resizable bar funkciót, így a vga teljes mértékben működőképes.
Cyberpunk 2077 fhd-ben mindent bekapcsoltam, ultrára raktam, látótáv is maxon, meg sem kottyan neki.
A ventik fixen mennek idle állapotban is, a géphez közel hajolva hallatszik, de ez minden negatívum amit el tudok mondani. Kint vannak youtubeon már az első felhasználói tesztek is, tényleg jó lett a kártya. Más kérdés hogy hiánycikk, egyelőre a 250 dodós listaár csak álomFogyasztást nem tudok nézni, mert a legfrissebb rendszerdiagnosztikai eszközöm (hwmonitor) továbbra sem ismeri fel az adatait (generic microsoft vga, ennyi, minden adat nélkül) - de ez a 3rd party app mulasztása egyelőre
A processzor a vga felett helyezkedik el, nem melegebb mint amikor igpu-n használtam, így valószínűleg nincs túlzottan nagy hőtermelése.
Nekem a limited edition van meg, csodálatos az anyaghasználat (egyfajta selymes tapintású mattfekete gumis műanyagburkolatot kapott), de a steel legend háromventis változat mindenesetre most is minden referenciakártyánál jobbnak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest